2777
2789
عنوان

شوهرم دوسم نداره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم شماها قبل ازدواج دقیقا چیکار میکردید بجای فکر کردن 

چه ربطی داره؟؟!!

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اون ۳۴ من ۲۹

از بس مغرور هستن واقعا زندگی بایه آدم مغرور سخته من حالا شوهرم میدونم که دوسم داره اما غرورش اجازه هیچ کاری بهش نمیده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اونم بدتر از من میکنه

چرا میخواین جوری که شما دوست دارید رفتار کنه؟شما خودتون چقد بهش محبت میکنین؟کتاب در این مورد بخونین کمکتون میکنه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
چرا میخواین جوری که شما دوست دارید رفتار کنه؟شما خودتون چقد بهش محبت میکنین؟کتاب در این مورد بخونین ...

من خیلی بهش محبت کردم همش سردی دیدم 

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

چند شب پیش یه زن و دیدم از ماشین پیاده شد بعد باد مانتوش کلا برده بود بالا از اون طرف مرده پیاده شد چه مردی مثل این بازیگرای خوشگل ترکیه بغلش کرد و از پیشونیش بوس کرد‌...مرده بوس کرد زن رو ... 

از نظر من اون بوسه بوسه ی عشق بود واقعا 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
من آبان شوهرم فروردین

اگه یکم خل و چله مشکلی نیست چون نامزد منم همینطور یه هر دومون فروردین هستیم ولی اگه دوست نداره بزن تو دهنش با پشت دست

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
2790
2778
2791
2779
2792