2777
2789
عنوان

افتادگی سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 97 پست
😓😓خیلی ناراحتم ای کاش میشد عمل کنم واقعا هزینش زیاده فقط ۲۳ سالمه دخترا هم سن من هنوز شوهرنکردن 😓 ...

وای اره من اتقددلم میخاد شوهر کنم 😂😂😂

(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😓😓😓😓حرف بزنم میگه بقیه زنا مگه عمل میکنن سینه هاشون انقد بزرگه بلاخره میدونن😓😓😓

سایز بزرگ خیزی نرسونده والا‌... باعث میشه نتونی لباسی که دوست داری رو بپوشی‌...چون میری بیرون همه زوم میشن روت😭😭

😓😓😓😓حرف بزنم میگه بقیه زنا مگه عمل میکنن سینه هاشون انقد بزرگه بلاخره میدونن😓😓😓

بگو ظاهرشونو میبینی از روی مانتو

بگو من از همشون بهترم خداتو شکر کن

اگه گفت پس سوپر استارهای خارجی چرا بهتر بگو خرج هایی که اونا میکنن یک درصدش رو من بکنم خیلی از اون ها هم سر ترم

هیچ وقت خودتو پایین نگیر جلوی شوهرت این روانشناسیه

خدایاشکرت❤️🙏
عزیزم ناراحت نکن خودتو فکر کنم تو طب سنتی روغن مالی و اینا هم هست سعی کن سوتینهای خوش فرم بگیری، ...

دستت دردنکنه عزیزم من یه چندروز سوتین نزدم گفتم شاید نزنم بزرگ بشه خوب بشه 😢😢😢😢یعنی بدتر میشه 

دمبل خالی کافیه برم بخرم ؟؟دمبل وزنش چقدر باشه ؟؟

دمبل هم نمیخواد بخری دوتا بطری کوچیک بیار با یچیز سنگین مثل شن ماسه سنگ اینا پرش کن میشه دمبل هرچی هم دیدی تو دستت سبک میشن چیزای سنگین تر بریز 😊

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

وای اره من اتقددلم میخاد شوهر کنم 😂😂😂

اینجادارن ازشوهرمینالن تودلت میخوادشوهرکنی؟؟؟؟؟؟؟؟ اسی چندمدت ازشیردهیت بگذره بنظرم سینه هات جمع تربشن

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
واای منم سینه های کوچیک بود حالا که بچه شیر دادم خیلی افتادگی داره موقع رابطه حس میکنم شوهرم میفهمه ...

من ک کوچیک بود همونه 😒

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@