2777
2789
عنوان

کسی آمپول hmg و 2 تا hcg زده

| مشاهده متن کامل بحث + 29455 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از 17 ام رابطه داشتم تا 26_27 ام

امروز یکم هست. از تاریخ 17 تا 20 رو اگه گرفته باشه باید نشون بده اما از 20 تا 27 هنوز زوده 

اگه پریود نشدی 7 روز دیگه ازمایش بده دوباره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
امروز یکم هست. از تاریخ 17 تا 20 رو اگه گرفته باشه باید نشون بده اما از 20 تا 27 هنوز زوده  اگ ...

امید ب خدا. این برگ آزمایش نوشته زیر 50 منفی برای من 1.8 هس البته چند روز قبل ترش ک ازم آزمایش گرفتن 1 بود

@مامانی_کوثر    سلام عزیزم چی شد بی بی چک نزدی امروز؟؟؟

سلام

عزیزم من کلا پریودی های نامنظمی دارم فردا تازه سر موعدم هست. الان زوده که بی بی بزارم. چون آمپول hcg هم زدم میگن تا 2 هفته امکان مثبت شدن کاذب بی بی چک هست.

اگه تا دوشنبه هفته آینده پریود نشم بی بی چک استفاده می کنم.

البته الان حالت های پری رو دارم سینه هام یه مقدار درد می کنه سر درد هم دارم دیگه فعلا موندم.

شما پریود شدی؟

سلام عزیزم من کلا پریودی های نامنظمی دارم فردا تازه سر موعدم هست. الان زوده که بی بی بزارم. چون آمپ ...

سلام گلم فکر کردم 10 ام موعدته. چ صبری داری تا دوشنبه وامیسی. من هنوز پری نشدم امروز روز 33 امم هس. دوره هام بین 30 روز تا 35 روزه هس

سلام گلم فکر کردم 10 ام موعدته. چ صبری داری تا دوشنبه وامیسی. من هنوز پری نشدم امروز روز 33 امم هس. ...

الان 12 روزه که امپول روزدم

چاره ای نیست باید صبر کنم نمی خوام بی بی چک منفی توی ذوقم بزنه

سلام گلم فکر کردم 10 ام موعدته. چ صبری داری تا دوشنبه وامیسی. من هنوز پری نشدم امروز روز 33 امم هس. ...

شما علایم نداری؟

من درد سینه ، یک کم سر درد و گاهی تیر کشیدن زیر دل دارم.