2777
2789
عنوان

تست بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 36 پست
من سه روز قبل موعدم ۴۴۰بود دقیق روز موعدم رفتم شد ۱۶۲۳ الانم هفته دیگه سونو دارم برای ساک واینا خی ...

استرس چرا عزیزم خوب بالا رفته بتات، لقاحت زود انجام شده

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس چرا عزیزم خوب بالا رفته بتات، لقاحت زود انجام شده

اره دکترم گف خوبه بتام 

برای سونو استرس گرفتم

لک دارم و نمیتونم شیاف استفاده کنم تا قلب بچه تشکیل نشه نمیشه استفاده کنی از شیاف

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
بخدا توکل کن  من روز ۱۶ زدم منفی شد ولی روز ۱۸ و ۱۹ مثبت  هرچند سقط شد واسه من

ان شاءالله دامنت سبز میشه عزیزم،من شوهرم باهام سرد شده،از مریضی های جور واحور من خسته شده😔این ماه کلی امید داشتم که بشه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
شما قرص و امپول زدید؟

نه عزیزم

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
اره دکترم گف خوبه بتام  برای سونو استرس گرفتم لک دارم و نمیتونم شیاف استفاده کنم تا قلب بچه ت ...

لک دیگه خیلی عادیه تو بارداری، سعی کن تا جایی که میتونی استراحت کنی

ان شاءالله دامنت سبز میشه عزیزم،من شوهرم باهام سرد شده،از مریضی های جور واحور من خسته شده😔این ماه ک ...

خدا همیشه باهاته 

اصلا بد به دلت نده اگر پریود نشدی بارداری  یکم صبر کن تستت مثبت میشه

منتظرم👶

همش در حال استراحتم 

کارای خونه رو شوهرم از سرکار برمیگرده انجام میده 

شما بارداری؟؟

خدا همیشه باهاته  اصلا بد به دلت نده اگر پریود نشدی بارداری  یکم صبر کن تستت مثبت میشه

ان شاءالله،برام دعاکن

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

تو تپیکم چن نفر گفتن هماتوم نباشه خیلی استرس گرفتم 

توکلم به خداست خودش مراقب نی نیم باشه

همش در حال استراحتم  کارای خونه رو شوهرم از سرکار برمیگرده انجام میده  شما بارداری؟؟

باردار که چ عرض کنم، شدم ولی خارج رحمی شد این ماه، عزیزم هفته بعد حتما سونو بری که ساک رو داخل رحم ببینی، گوش نده به حرف بقیه که وایسا قلب تشکیل شه و اینا چون لکه بینی داری حتما پیگیر خودت باش، وقتی ساک رو دیدی دیگه مهم نیست قلبشم بعدا تشکیل میشه