2777
2789
عنوان

مامانای زمستان۱۴۰۰ بیایید دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 41 پست
انشالله سالم وصالح باشه وخدابخاد شازده پسرباشه

الهی امین.🤲

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوما.

استارتر خدا حفظ کنه گل دختراتو و یه داداش سالم و صالح براشون تو راه باشه ان شاالله 

منم نی نی م ان شاالله آذرماه دنیا میاد الان ۲۳ هفته ام

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم🤲 خدایا شکرت🙏❣
سلام خانوما. استارتر خدا حفظ کنه گل دختراتو و یه داداش سالم و صالح براشون تو راه باشه ان شاالله&nbs ...

ممنون عزیزم 🥰بسلامتی انشالله نینیتو بدنیابیاری

راستی جنسیت نی نیتون چیه؟

خداوندا همان ده که آن به
منم دقیقا تاریخ زایمان برام ۲۵ بهمن زدن 😍خوشبختم ...بچه اولمه و احتمال دختر گلی دادن🥰

بسلامتی انشالله نی نیتو بغل بگیری 🥰شما توی ان تی جنسیت رو بهتون گفتن؟

خداوندا همان ده که آن به
ممنون عزیزم 🥰بسلامتی انشالله نینیتو بدنیابیاری راستی جنسیت نی نیتون چیه؟

فداتشم همچنین .. پسره

البته یه دختر ناز هم دارم

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم🤲 خدایا شکرت🙏❣
فداتشم همچنین .. پسره البته یه دختر ناز هم دارم

مامان یاسی جون برات درخواست دوستی فرستادم اگه دوسداری قیول کن تا شمارمو بدم تو گروه واتساپ که بامامانای زمستون۱۴۰۰ ادت کنم 

خداوندا همان ده که آن به
منم دقیقا تاریخ زایمان برام ۲۵ بهمن زدن 😍خوشبختم ...بچه اولمه و احتمال دختر گلی دادن🥰

بانوی مهر جان بهت درخواست دوستی دادم اگه دوست داشتی قبول کن تا شماره واتستپمو بدم توگروه مامانای زمستون۱۴۰۰ ادت کنم 

خداوندا همان ده که آن به