2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگ پشت سرت حرف میزنه میگه این غذا درست نمیکنه

یعنی اینهمه آدم که میرن رستوران حرف پشت سرشونه؟؟ فکر کنم شوهرت خودش یسری افکار منفی داره و میترسه. وگرنه فوقش اگه مادرشوهرتم گفت میگی خب هوس کرده بودیم. یا شوهرت بگه من گفتم نپز هوس غذا بیرون کردم. 

واسه چه چیزاییی زندگیو واسه خودتون سخت میکنید

آدم گاهی میتونه‌ اشپزخونه رو تعطیل کنه 

شما داری واسه خودت زندگی میکنی

نذار کسی واسه این چیزا تو زندگیت دخالت کنه /: 

آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......💫💙   من خوشبخت تررررینم :) 
واسه چه چیزاییی زندگیو واسه خودتون سخت میکنید آدم گاهی میتونه‌ اشپزخونه رو تعطیل کنه  شما دار ...

منم همینو میگم میگم چرا اهمیت میده ب اون چه۔مامانمم اهمیت میده بدبختم بخدا

اره حسوده خیلیم حسوده۔همش پشت درمون حرفای منو همسرمو گوش میده

😧😧😧😧 اصن کارش درست نییسسست 

آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......💫💙   من خوشبخت تررررینم :) 

چیزی ازش دیدی؟بگوشت رسیده ک همچین حرفی بزنه؟

تو این موارد شنونده باید عاقل باشه ک مثلا مادرشوهرت بگه عروسم پولای سوهرش خرج شکم و غذای بیرون میکنه یا غذا بلد نیست درس کنه طرف مقابل باید عقلش کار بندازه

بعدم بخوای برا حرف دیگران زدگی کنی کلات پس معرکه اس

گلم اینایی که میگی یچیزای عادی هست که اصلا مهم نیست مادرشوهر بفهمه یا نه ! خیلی عادی زندگیتونو بکنید اگر بروی شما آورد خیلی طببعی بگید بله خریدیم. باید رو شوهرت کار کنی . اصلا عجیبه این طرز فکرش

چیزی ازش دیدی؟بگوشت رسیده ک همچین حرفی بزنه؟ تو این موارد شنونده باید عاقل باشه ک مثلا مادرشوهرت بگ ...

من برحرف مردم زندگی نمیکنم شوهرم زندگی میکنه۔براش مهمه متاسفانه۔

اره از هرچیزی حرف میزنه

من برحرف مردم زندگی نمیکنم شوهرم زندگی میکنه۔براش مهمه متاسفانه۔ اره از هرچیزی حرف میزنه

رو شوهرت کار کن.شوهر من از اونا بود ک میرفت بیرون فکر میکرد همه دارن نگاش میکنن خجالت میکشید.بستنی نمیخورد ب خودش سخت میگرفت هرکاری رو .کالاسکه بچه رو هل نمیداد میگفت مردم ببینن زشته.حالا جالبه ما تو شهر غریبیم.

ولی اینقدر روش کار کردم و تو گوشش خوندم کسی کاری ب تو نداره فقط زندگی ب خودت زهر کردی ک بهتر شد

رو شوهرت کار کن.شوهر من از اونا بود ک میرفت بیرون فکر میکرد همه دارن نگاش میکنن خجالت میکشید.بستنی ن ...

خیلی اینو بهش میگم دوباره ک ننشو میبینه سریع رفتارش عوض میشه و میترسه