2777
2789
راضی؟ من می‌خوام سمت وکیل آباد برم مرکز رویان

من فوق العاده راضیم 

و دوستام هم دوره هاشون تموم شده و واونا هم راضی هستن

من نشنیدم اونجا رو ولی اگر مشکل رفت و امد نداری برو اینجا واقعا دعام میکنی 

تازه مشکل هزینه هم نداری دستگاه وی ای پی اوردن من الان هر دوماه 800 میدم فول بادی کامل ( داخل پیج اینستاشون میتونی پگیج هاشون رو ببینی)

دستگاه وی ای پی دو برابر میشه که خودشون میگن واسه نواحی هورمونی ( صورت و بیکینی ) برین که من با همون یکی دیگ هم میرم راضیم

این ماه واسه شاتی ام احتمالا وی ای پیش رو برم

منم از سمت لادن میرم اونجا 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زایلاپی رو دوساعت قبل خیلییییییی زیاد بزن به موضع و ی کیسه نایلونی بکش تا کاملا بیحس شه 

امروز تو یکی از تاپیکا یه خانومی میگفت نایلون کشیده بیکینیش کلا بی حس شده بعد از چندبار 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
با چه دستگاهی میری؟  من چهار جلسه زیر بغلمو رفتم عالی بود تصمیم گرفتم فول بادی برم  دوهف ...

الکساندرا فکر کنم

فکر کنم به ضخامت و پرپشتی مو بستگی داره

من کلا بدنم کم موئه

فول بادی گرفتم ولی اپراتور گفت نیاز نیست فقط دوسه ناحیه رو زد از همون جلسه اول هم نتیجه داد

الان جلسه سوم باید برم ولی کلا مو ندارم دیگه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
الکساندرا فکر کنم فکر کنم به ضخامت و پرپشتی مو بستگی داره من کلا بدنم کم موئه فول بادی گرفتم ولی ...

چه عالی 

اره من خیلی بدنم پرپشته 

ممنون 😘

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎
با چه دستگاهی میری؟  من چهار جلسه زیر بغلمو رفتم عالی بود تصمیم گرفتم فول بادی برم  دوهف ...

ببخشید لیزر زیربغل باعث میشه که ادم دیگه عرق هم نکنه و دیگه بویی نگیره و به مام و اسپری دیگه نیاز نداشته باشه یا فرقی نداره؟

فقط و فقط مرکز خوب برو هرچی هزینه بکنی واسه دستگاه خوب ومرکز خوب کمه من الان فوق العاده راضیم که م ...

ممنون عزیزم منم فول بادی میرم البته امروز جلسه دوم بود ولی هرچی موهام و شیوه میکنم بازم وقتی میرم میگه موهات درست شیوه نشده نمی‌دونم چیکار کنم میگم نکنه چون درست شیوه نمیشه لیزرم جواب نده

ببخشید لیزر زیربغل باعث میشه که ادم دیگه عرق هم نکنه و دیگه بویی نگیره و به مام و اسپری دیگه نیاز ند ...

نه اصلا ربطی نداره فقط از شر موهای زائد راحت میشی وگرنه عرق همچنان سرجاشه😁😘

دستگاه پلاتنیوم پلاس باشه + اپراتور مجرب +  نکات و مراقبت های  قبل و بعد لیزر رعایت بشه تا ...

دطتگاه پلاتینوم پلاس یعنی چطوری باشه؟

مراقبت های قبل و بعد و میشه بفرمایید

ممنون در مورد بو هم همین طوره ؟ مثل قبله که شیو میکنیم؟

نه عزیزم بعد لیزر هم باز نیاز به اسپری و لوسیون اینا هست چون عرق که میکنی بو هم میگیری 

تاثیری تو کم شدن یا از بین رفتنشون نداره