2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست
@ردمنا       @ثنا3       @reyhanmaman    &n ...

🌻🌻🌻

ان شاالله 

خدا پشت وپناهتون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
خیلی ممنونم ازت گلم ❤ منم اتفاقا امروز خییلی دلم براشون تنگ شده 💔 اینموقه ها حرفاشو میخونم   ...

میخونم همیشه 

از صفحه ۷۲ میخونم🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم ممنونم تجربه تون رو گفتید.🌹🌹🌹 از بیرون سایت هم کسی تمایل داشت.‌ میتونه همراهمون باشه.‌ خ ...

سلام .زهره هستم . 

چشم حتما کسی خواست اعلام می‌کنم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
خب الحمدلله عزیزدلم 😘😘😘😘😘 منم خییلی دلم برات تنگ شده بود  امروز شد ۲۰ روز  خودم ...

قربونت عزیزم چشم خدمت میرسیم

خیلی وقت بود باهات صحبت نکرده بودم جای خالی صحبتات واقعا احساس میشد

کلا از وقتی که سادات جان رفتن خلوت تر شده انگار 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
مهسا عزیزم ممنونم از تجربه تون گفتید.🌹🌹🌹 همین که تلاش کردید خوبه. 

قربونت عزیزم ان شاالله گناهانمون کمتر و کمتر بشه و منم بتونم لااقل یه نفرو وصل کنم تا پایان چله

وای آره من هیچوقت جا نمینداختم هیچی  ازخودم درعجبم ! گزارشا رو باساعت همه نوشتم  نمیدون ...

اشکال نداره عزیزم. پیش میاد گاهی. تعدادز یاده مرتبم ک نیست حق دارید

@koochick     سلام برعضو جدید گروه🌺   روزجمعت بخیر خوب هستی؟  عزیزم ...

سلام عزیز جان

معذرت میخوام 😓🙏 

❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️                     
سلام دوستان، ان شاالله حال دلتون عالی باشه. عبادتهاتون قبول باشه.🌺 ان شاالله قراره گروه پایدار ...

سلام عزیز دلم،ممنون ان شاءالله که اعمال همگی مورد قبول خداوند باشه.

اسمم فرشته هست، چله رو توی مدتی که درگیر کرونا بودیم و حال پسرم بد بود نتونستم انجام بدم  و ان شاءالله از این به بعد دیگه منظم باشه

سوره ی توحید و استغفار و لایک میکنم و انجام میدم هر روز،احادیث هم می خونم و توی دفترم نوشتم تا الان،یکم توی حفظ احادیث ضعیف بودم که ان شاءالله کار میکنم روی خودم

از توصیه های سادات جان هم اگه خدا قبول کنه نماز صبح به جز چند روز بیماری قضا نشده و ان شاءالله بتونم تا آخر عمر سحرخیز باشم و نماز اول وقت بخونم،سعی در ترک گناه هم دارم و به کمک خواهر مهربونم یلدا جان ان شاءالله بتونم خودمو اصلاح کنم

برا جذب نیروی جدید تاپیک میزنم هرچند وقت یه بار ولی تا الان کسی از طرف من عضو نشده، از شما و همه ی دوستان هم تشکر میکنم بابت زحماتی که برای این تاپیک میکشن، آشنایی با این جمع برای من مثه یه معجزه میمونه ، انگار تازه بیدار شدم از خواب

ان شاءالله که همگی حاجت روا و عاقبت بخیر باشین .  

سلام .زهره هستم .  چشم حتما کسی خواست اعلام می‌کنم

چشمتون پرنور🙏🌺

سلام عزیز دلم،ممنون ان شاءالله که اعمال همگی مورد قبول خداوند باشه. اسمم فرشته هست، چله رو توی مدتی ...

فرشته خانم ممنون از تجربه تون گفتید.🌹🌹🌹 خواهش میکنم. ان شاالله 🙏

مهدی جان

اگر کاری ازم برنیاد براتون

یه کار که می‌تونم بکنم

می‌گذرم

از تمام خواسته‌هام

و فقط و فقط و فقط

فرج شما رو از خدا میخوام

کمترین کاریه که از دستم برمیاد !!

کاش در راه کرببلا

حاجتت را خدا روا بکند ...

▪️اربعین بگذرد و روز ظهورت نشود

▫️خاک عالم به سر ماست خدا رحم کند

اللهم عجل لولیک الفرج💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
خب الحمدلله عذاب وجدان داشتم همش  بابت انجام دادن اعمال چله وگزارشاتت سر وقت هم ازت ممنونم ...

ممنون‌‌‌عزیزلطف‌کردی‌

سلام عزیز دلم،ممنون ان شاءالله که اعمال همگی مورد قبول خداوند باشه. اسمم فرشته هست، چله رو توی مدتی ...

دورت بگردم خواهر مهربونم  بهت افتخار میکنم😍😍😍😍

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻