2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
سلام گلم بعداز اون نخوندم  یه مدتش حالم خوب نبود عذرشرعی داشتم اونموقع صبح نمی تونستم بخونم. ...

سلاپ عزیزم، ان شاالله سلامت و بهبودی. توکل بر خدا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم چشم ولی متاسفانه من نمینویسم احادیث رو.. فقط میخونم و سعی میکنم عمل کنم.

سلام عزیزم، درسته عمل به احادیث مهم تر هست. اما میتونید تو گوشی ذخیره کنید. بعد هر هفته یکی بنویسید رو یخچال بچسبونید. برا اینکه یادآوری بشه. 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خواهری  نه انصراف ندادم هرروزمی خونم

سلام عزیزم، قبول باشه. ممنون میشم هر روز تا قبل ظهر اعلام کنید.

سلام عزیزم خوبی فرشته جان من چند نفری رو بنا به دستورات سادات جان دعوت کردم وعضوگروه شدن اعلام میکن ...

سلام عزیزم، ممنونم بابت پیگیریتون.

سلام عزیزم رفتم نگاه کردم حدیث هارو لایک کردم ساعت وتاریخشو ببین🥰

ممنون عزیزم، فرشته جان، جهت یادآوری بدون استثنا همه اعضا رو تک کردند. اگر احیانا کسی انجام نمیده. پیگیر باشه. 

سلام بله حتما😊🌸

سلام عزیزم، خوش امدید.

مطمئن باشید. بدون حکمت وارد تاپیک نشدید.

یه گروه هستیم. چله زیارت عاشورا داریم. به نیت فرج آقا امام زمان عج. در کنارش انجام واجبات و تلاش حداکثری برای ترک گناه هست.‌ تو این تاپیک اجازه سوال داریم. تو تاپیک چله فقط اعلام انجام چله هست. و لایک و صلوات و استغفار

اگر دوست داشتید همراهمون باشید. این شرایطش هست.

برا شروع، بی زحمت عکس پروفایل و امضا رو مثل عکس و مروفایل عطر نرجس قرار بدید.

بعد غسل توبه انجام بدید. هر روز بعد نماز صبح، به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج زیارت عاشورا بخونید. شرایط دقیق و کامل چله داخل تاپیک چله که گزارش دادید. هست. حتما مطالعه کنید. در کنارش انجام واجبات و سعی در ترک محرمات رو داریم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

از روزی که با ما همراه شدید. همزمان با ما هستید. فردا میشه روز هفدهم.

مرسی گلم @عطرنرجس1400     بفرمایین ایشونم عضو جدید

ممنون عزیزم، اجرتون با امام زمان عج

عزیزم تو اون تاپیک گزارش روزانه میدیم وسوال وجوابی داریم تو این تاپیک میپرسیم ، عزیزم اونجا سوال پرس ...

ممنونم بابت راهنمایی اعضای جدید

@دختر__خورشید       @ردمنا       @عطرنرجس1400   ...

سلام عزیزم، اجرتون با آقا امام زمان عج

@دختر__خورشید       @ردمنا       @عطرنرجس1400   ...

اجرتون با امام زمان ( عجل الله تعالی فرجه الشریف)🌻🍃

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃

@دختر__خورشید  

سلام عزیزم، خوش امدید.

مطمئن باشید. بدون حکمت وارد تاپیک نشدید.

یه گروه هستیم. چله زیارت عاشورا داریم. به نیت فرج آقا امام زمان عج. در کنارش انجام واجبات و تلاش حداکثری برای ترک گناه هست.‌ تو این تاپیک اجازه سوال داریم. تو تاپیک چله فقط اعلام انجام چله هست. و لایک و صلوات و استغفار

اگر دوست داشتید همراهمون باشید. این شرایطش هست.

برا شروع، بی زحمت عکس پروفایل و امضا رو مثل عکس و مروفایل عطر نرجس قرار بدید.

بعد غسل توبه انجام بدید. هر روز بعد نماز صبح، به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج زیارت عاشورا بخونید. شرایط دقیق و کامل چله داخل تاپیک چله که گزارش دادید. هست. حتما مطالعه کنید. در کنارش انجام واجبات و سعی در ترک محرمات رو داریم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

از روزی که با ما همراه شدید. همزمان با ما هستید. فردا میشه روز هفدهم.

@دختر__خورشید     سلام عزیزم، خوش امدید. مطمئن باشید. بدون حکمت وارد تاپیک نشدید. یه گ ...

❤سلام گل من

بنده قضای تمام این ۱۷ روز رو بخونم؟

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃