2777
2789
منم دلم نمیخواد اما شوهرم میگه واس پیشرفتمون دوسال فقط اونجا میمونیم بهشم گفتم که خیلی چیزا رو باید ...

حالا از الا اینطورههههه واییی بخدا زهرمارتتت میکنننن نروووو من خیلی پشیمونم کاریم اژ دستم بر نمیاددد هر چی بگممم قبول نمیکنه نروووو

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
اره خیلی خسته ام یه روزمون بدونه دعوا نی الا حامله هستم یه ماه و دوهفتس اونم پاشو عمل کرده ینی دیگ خ ...

من میخوام باهات رک باشم

اول برا اونا متاسفم و شوهر که انقدر بی درک و بیرحمه

دومبرای تو بیشتر متاسفم با این وضعیت بدون سنجیدن شرایط و چگونگی اینده باردار شدی

خداوکیلی الان بارداریت شیرین مگذره که بعد بچه شیرین بشه زندگیت؟

دختر مگه برده ای که هم میزنتت هم به بچت رحم نمیکنه هم به خاطریه اب نیوردن باهات جنگ میکنه هیچی نمیگی؟

باباتینا پشتت نیسن که تحمل میکنی نه؟؟

.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرمن ازاول زندگی مستقل باشیدوخونه مادرشوهرزندگی نکنی بهتره چون اون اوایل زن ومردبدلیل شروع تازه زندگی ممکنه اختلافاتی داشته باشن که اگه کسی دخالت نکنه خودشون راحتترمیتونن مشکلاتشون روحل کنن وقلق هموبفهمن

بایدیادبگیری چطوری خودت بتونی تنهایی بلندشی...
من میخوام باهات رک باشم اول برا اونا متاسفم و شوهر که انقدر بی درک و بیرحمه دومبرای تو بیشتر متاسف ...

ن اونا الا زنگ بزنم سه سوته کنارمن ولی نمبخام ناراحتشون کنم

منم برا خودم خیلی متاسفم ک شوهرمو خیلی دوس دارم ولی اون درکم نمیکنه اصلاااا دیروز کله گزاشته بودن من حالته تهوع داشتم ک نمیتونسم بهش برم به سری بزنم یه غوغایی ب پا کرد ک نگو میگه این باید بشه مرد من باید بشم زننننن واییی بخدا نمیتونم تحمل کنم فک کردم اگ حامله بشم بهم انصاف میکنن بهم رحم میکنن ولی نه اصلااا شوهرمو هم هرروز پر میکنه از حرفاش ک اینطوره اونطوره حالا مادرشوهرمم. عمم هست😞

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍