2777
2789
عنوان

حالم گرفتس

307 بازدید | 19 پست

منو شوهرم نسبت بهم خیلی سرد شدیم مقصرم اونه .مثلاً هر وقت باهم رابطه داریم از اندامم ایراد میگیره میگه سینه‌ات کوچیکه منم بهم خیلی بر میخوره حاضرم خود ارضایی کنم ولی سمتش نرم ولی اینجوریم که نمیشه سفر کاری می‌ره ماه ب ماه اصن هیچ وقت نمیگه دلم برای رابطه با تو یا بغل کردنت تنگ شده کلا آدم بی احساسی چیکار کنم .من خوشگلم بخودم می‌رسیدم همیشه ولی الان حتی حاضر نیستم ی کرم بزنم بخاطرش چون همیشه زمانی که کلی ب خودم میرسم انگار ن انگار اصن نمیگه خوشگل شدی یا تعریف نمیکنه .زنا کلا با حرف عاشق میشن این انگار لاله

شماهم ازش ایراد بگیر 

بگو چقد شکم کردی 

کاش قدت بلند تر بود 

کاش لاغر تر یا تپل تر بودی 

کاش فلان جات فلان بود 

بذار بفهمه ایراد گرفتن چیه و بخودش بیاد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال تو مسافرت طولانی چطوری نیازش رو برطرف میکنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

شوهرت اگه دوستت داشته باشه از اندامت ایراد نمیگیره،بشین ببین کجای کار ایراد داره،از کدوم کار و اخلاقت دلگیره وتلنبار شده تو دلش،منم والا سینه هام کوچیکه ۳۷ سالمه ۲ تا بچه دارم ولی به زور سوتین ۷۵ تنم میشه اونم سینه هام کوچیکه چن بار غیر مستقیم بهش گفتم سینه هام‌کوچیکه ولی اون میگه عیب نداره سینه هات بزرگ باشه باید کلا چاق باشی منم چاق خوشم نمیاد ،برو دنبال علتش عزیزم

شما هم کلی ازش ایراد بگیر 

اعتماد به نفسشو بزن بترکون

با بهتر از خودش مقایسه ش کنید و بقیه رو بکوب توی سرش

ببینه خوبه یا نه!!

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️
شوهرت اگه دوستت داشته باشه از اندامت ایراد نمیگیره،بشین ببین کجای کار ایراد داره،از کدوم کار و اخلاق ...

چشم

دیگه چیکار کنه؟؟؟

ب نظرتون پای یکی دیگه وسطه  اخ قبلاً یبار بهم خیانت کرده،😢

سابقه خیانت که داره باید بیشتر حواست جمع باشه 

بشین باهاش حرف بزن بگو خیییلی رابطمون سرد شده من نگرانم بیا درستش کنیم 

ببین پیشقدم میشه واسه درست شدنش یا نه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رابطه جنسیمونو چیکار کنم 

وقتی تمایل نداره خب تو هم باهاش کاری نداشته باش

چی بگم والا

کمی تقوا پیشه کن(بخدا سخت نیست)

تا بالاخره یا به خودش بیاد یا کلا یه تصمیم دیگه بگیری که بمونی باهاش یا جدا شی و دوباره تشکیل خونواده بدی

🌺🙏