2777
2789
میگم شاید کسی طلسمش کرده نمیدونم دیوونمون کرده 

اگه طلسم و...باشه راه حلش فقط تو این تاپیکه

دست دعانویس نیست مشکلاتو بیشتر نکن.https://www.ninisite.com/discussion/topic/6401753/روز-سوم-باطل-السحر-و-معجزه-قران-و-حال-من

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه داداشم چند وقته رفتاراش خیلی عجیب شده غیر طبیعی اصلا ی جور دیگه شده الانم میگه میخوام کلیم بفروش ...

توهم میزنه شایدمعتاده اگرنه

براش حرز امام جوادبگیر

یک کانالی هست براش رایگان سرکتاب می گیره فقط بایدده نفرروعضوکنی وهرسوالی داری جواب میده،خودت هم می تونی عضوبشی ولی سرکتاب برات نمی گیره وبه سوالات جواب نمی ده،شرطش عضوکردن ده نفراست

توهم میزنه شایدمعتاده اگرنه براش حرز امام جوادبگیر یک کانالی هست براش رایگان سرکتاب می گیره فقط با ...

نه اتفاقا تنها چیزی که بهش نمیخوره اعتیاده دنبال کاره میگه کار نیست کار سرمایه میخواد سرمایه نداره و حرفای و توهینای زیادی میکنه و الانم من خودم میگم از بس تو فشار بوده این حرفو زده

نه اتفاقا تنها چیزی که بهش نمیخوره اعتیاده دنبال کاره میگه کار نیست کار سرمایه میخواد سرمایه نداره و ...

خداروشکرکه پاک هستش

اگر می تونه بره مراکز فنی و حرفه ای یک حرفه ای یادبگیره وام هم بهش میدن

خداروشکرکه پاک هستش اگر می تونه بره مراکز فنی و حرفه ای یک حرفه ای یادبگیره وام هم بهش میدن

جونای امروزی ان میخوان ی شبه به همچی برسه از نظر فنی چند تا شغل بلده ولی کارشون کساد شده سرمایه هم نداره خیلی بچه خوبی بود تو فامیل انقدر گفتند فلانی چقدر خوبه و خوشبه حالش بعد ی مدت زیرورو شده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز