یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دیگه بستگی به ژنتیک داره... من خودم بور هستم خصوصا نوه های طرف خانواده پدریم؛ مادر بزرگ هام هردو سفید پوستند و خاله ها و دایی هاشون( خاله و دایی های مادربزرگ هام) همشون بور و چشم رنگی.... ژن اونا به ما نوه ها که رسیده چون با مشکی و سبزه وصلت داشتن مو مشکی زیاد داریم... من و پسر عموهام بور هستیم پوست سفید با موهای روشن . طرف مادرم پوست سفید با موی مشکی دارند. من خودم موهام طلایی مایل به مسی بود الان مسی تیره و قبل زیتونی به نطر میرسید. پسر عموم موهاش کوچولو که بود نارنجی بود مایل به قرمز الان که بزرگ شده نارنجی تیره مایل به قهوه ای البته بدرنگ شده ولی خب دیگه تقصیر اون بنده خدا هم نیست زنشه. اون یکی پسر عموم موهاش طلایی روشن بود الان تیره شده و مثل بچگی هاش نیست اصلا و اینکه من و پسر عموهام کک مکی هم هستیم. من خودم عجیب ترین مورد توی خانواده هستم رنگ موهام روشنه و بور.فقط ابروها و مژه هام مشکی. پوستمم سفید... خواهرم و پدر مادرم مشکی و پوست معمولی. خانواده مادریم موها مشکی و پوست صورتشون معمولی رو به سفید. میگم که ترکیب شدن ژن های مختلف بوری یا سبزه بودن نتایج متفاوتی داره من خودم بورم همسرم سبزه و مو مشکی اما توی خانوادش ژن بوری رو دارن چون مادرش سفید و بور و چشم رنگیه اما بچه من مو مشکی شده و معمولی. خاله ام خودش سفیده پوستش موهاش خرمایی، شوهرش سبزه و مو مشکی ؛ جفت بچه هاش سفید و بور و مو طلایی ببینید پس نمیشه اطمینان داشت حتما هرکی بوره الزاما صد درصد بچش هم بور بشه