2777
2789

خداکنه تو این کرونایی زلزله نیاد وگرنه همه بلند میشن میرن صف بنزین😑

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ک همیشه فعال بوده چیزجدیدی نیس

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
پس اگه چیز جدیدی نیست چرا تو اخبار میگه فعال شده؟ 

ی خبر جدید در حد تکون ک میش خبردار میکنن بهرحال جای امنی نیس

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

انشاالله که نمیاد نگران نباشید

من با ۴۰۰۰تومنشروع کردم  الان ماهی ۱۷۰۰۰تومن قسط وام میدم در واقع  پسنداز میکنم هر زمان بخواهم بدون معرف و ضامن وام میگیرم  ۱۳۹۹/۳/۱ شروع شد ..که عضو خیرین حمایت از بانوان شدم انسانیت یعنی ..........کمک بدون منت       من  بدون آشنایی و پارتی بدون ضامن وام بدون  بهره دریافت کردم  چه خانمهایی بودند که حتی وام بلاعوض دریافت کردن این قشنگترین تجربه زندگی من هست 
شهر های دیگه ک مثلا درامان باشن. پارسال بود زلزله اومد؟ بادت نیست چقد داغون بود اوضاع بنزین گیر نمیو ...

نه والا یادم نیست 

ولی باور دارم اگه قرار باشه بمیریم تو همون جاده یا شهر دیگه ام بریم میمیریم لازم نیست فرار کنیم هرچی قسمت باشه میشه

مرسی گلم جواب دادی😘😘

ازم متنفر باش ولی یکی دیگرو بغل نکن:(💔
2790
2778
2791
2779
2792