2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 23 پست
هفته چندی عزیز؟ نینی چیه؟ 

چون چن ماه پریود نمیشدم، تاریخ بارداری مو ندارم😂

تا یک شهریور ک برم سونو😅

جنسیتشم که خب معلوم نی، ولی من میدونم ک دختره😁😁😁

!WTF : Wow That's Fantastic

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلتو بگو فرزندم😁

امضام 😂

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
نه دومیه😍 والا خیلی بی اشتهام فقط

اولی ی بود منم هفته 36 هستنم اولی پسر دومی هم پسر شد   اسمش و میخوام بزارم رادوین خدا کمکم کنه این ماه آخر هم بگذره  پسرم الان 5 سالشه. تو بچه اولت چند سالشه

امضام 😂

مشکل ما آدما اینه که مطمئنیم که میدونیم چی برامون خوبه، و فقط گیر این هستیم ک اون ویز خوب اتفاق بیوفته، و خدا، مث دسگاه خودپرداز، ما رمز رو وارد کنیم و دعای مستجاب شده مون رو دریافت کنیم

درحالی که اگر به این باور داشته باشی که هیچ برگی بی حکمت از زمین نمیوفته، از هیچ دوره ای از زندگیت فرار نمیکنی، اصلا دوره بدو خوب توی زندگی وحود نداره (تلک الایام نداولها بین الناس) مث الکلنگ گاهی تو عُسر و سختی هستی گاهی توی یُسر و آسانی، هردو ارزشمندن

دوران سختی جایگاه صبر، و دوران آسانی جایگاه شکره،

مشکلات زندگی مثل واحد درسی میمونن با بی تابی و دعا و اصرار مداوم برای زودتر برطرف شدنش، داری این واحدو حذف میکنی، از جلو چشمت دپر میشه، بع ظاهر ازش خلاص میشی، ولی پاسش نمیکنی، یه جای دیگه توی زندگیت جلوی راهت رو میگیره مشکلی مشابه اون، چون هدف این بوده تو درس صبر بگیری، درس رضایت از وضع کنونی، درس اعتماد به خدا، و اصرار نکردن برا خواسته ت،

روحت رو بزرگ کن، هرچی بالا بری، از زمین فاصله میگیری، آدما و مشکلا همه کوچیک میشن. روحت رو بالا ببر تا مشکلات کوچیک دنیا بی تابت نکنن🥰🥰🥰

اولی ی بود منم هفته 36 هستنم اولی پسر دومی هم پسر شد   اسمش و میخوام بزارم رادوین خدا کمکم ...

من اولیم پسره ۲سال و ۸ماهشه، اسمش یاسین، این یکی اگه دختر بشه اسما خانم🥰

عه پس تو هم بارداری؟ بح پس دیگه آخراشی😍 ایشالا براحتی زایمان کنی😍

امضام 😂

چیزی به نام مسیر و مقصد وجود نداره، که بگی الان تو مسیر کسل کننده و سخت هستم به سمت مقصد (مثلا عروسی) بعد که عروسی کردی با سه سوال ویران کننده مواجه میشی:

خب حالا چی؟

بازم یه مقصد برا خودم بذارم و بدوعم به سمتش تا برسم؟ مثلا بچه؟ پول ییشتر؟ انقد مقصد تعیین کنم تا عمرم تموم بشه؟

بعد وقتی ۸۰ ۹۰ سالت شد از خودت میپرسی چرا من اصلا زندگی نکردم و همه زندگیم کسالت بار و سخت بود؟ چون همه ش تو مسیری به سمت مقصدی درحال نفس نفس زدن بودی!

هر لحظه ای که نفس میکشی خودش مقصده! خودش هدفه😍

از زنده بودنت از این که میبینی میشنوی راه میری خورشید رو میبینی غذا میخوری از هر لحظه تپش قلبت، لذت میبری؟ اصلا فرضت میکنیدلذت ببری وقتی همش درحال نکاه به آینده ای؟ در لحظه زندگی نمیکنی، و  وقتی هیچوقت در لحظه زندگی نکنی، هیچوقت زندگی نکردی

این همه که برای خدا لیست درخواست هاتو چیدی و با اصرار ازش میخوای، بابت کوچکترین نعمتا تا حالا ازش ممنون بودی؟ نگو بودم که نبودی! چون ممنون بودن همراه با حس رضایت میاد، وقتی رضایت داشته باشی اصلا خواسته دیگه ای از اون شخص نداری چون حس میکنی بحد کافی غرق نعمت هستی و اگه صلاح دونست بازم نعمت میده اگم نخواست یا خواست دیرتر بده، خودش صاحب منه و بهتر میدونه چه چیزی چه وقتی برام خوبه🥰

چیزی به نام مسیر و مقصد وجود نداره، که بگی الان تو مسیر کسل کننده و سخت هستم به سمت مقصد (مثلا عروسی ...

واقعا درست بود گلم شکر گزارشم همیشه گفتم شکر بازم میگم اما بعضی وقتا دلم خیلی میگیره 😭

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖