2777
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 32 پست
سلام عزیزم ممنونم❤😀

خواهش میکنم 💚🦋💕

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@دختر_گرانبها    عزیزم ممنون میشم نظرت رو بگی❤  ی سوال از کتابای اروین دیالوم بهتر ...

وقتی نیچه گریست ....

درمان شوپنهاور 

❤️🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@عروس_خانومااااا    ممنون میشم نظرتو بگی🌷❤

سلام عزیز دل خوبین؟ 

من کتاب مذهبی خوندم عیب نداره؟ 

اونم راجع مرگ، 😆 فکر نکنم گزینه خوبی باشه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام عزیز دل خوبین؟  من کتاب مذهبی خوندم عیب نداره؟  اونم راجع مرگ، 😆 فکر نکنم گزینه خو ...

قربونت عزیزم خوبم شکر

من مذهب رو زیاد دوس دارم اینو ک تو بگی میخرم برا خودم ❤ ی دنیا ممنونم اگه لیستی داری بگی

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
من خودم در زمینه بازاریابی کتاب زیاد میخونم

مدل کتاب پدر پولدار پدر بی پول   ب نظرم اثر مرکب دارن هاردی رو حتما بخون❤ بهترین کتاب این اثر رو بگو ک خوندی ممنونم

قربونت عزیزم خوبم شکر من مذهب رو زیاد دوس دارم اینو ک تو بگی میخرم برا خودم ❤ ی دنیا ممنونم اگه لیس ...

چشم عزیز جان 

اگه درباره تجربیات نزدیک به مرگ بخواین (که من خیلی علاقه دارم🤣) :

سه دقیقه در قیامت

شنود

آنسوی مرگ 

بازگشت هم هست که من نخوندم. و در آینده میخونم 

(این کتابا تلنگر خیلی زیادی به آدم وارد میکنه😀) 

کتاب شهدا هم

سلام بر ابراهیم هست، خیلی پیشنهاد میشه 

اب هرگز نمیمیرد

تعریف پایی که جا ماند رو شنیدم

خاک های نرم کوشک

یادت باشد هم خیلی قشنگه ولی من نخوندم هنوز

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چشم عزیز جان  اگه درباره تجربیات نزدیک به مرگ بخواین (که من خیلی علاقه دارم🤣) : سه دقیقه ...

دستت طلا خدا خیرت بده❤

دستت طلا خدا خیرت بده❤

لطف دارین ان شالله به دردتون بخور خواهرم خوبم💗

مدل کتاب پدر پولدار پدر بی پول   ب نظرم اثر مرکب دارن هاردی رو حتما بخون❤ بهترین کتاب این اثر ر ...

چگونه یکشنبه میلیاردر شدم برایان تریسی

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

عزیزم گفتی سوال داری..

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید7090

عزیزم گفتی سوال داری..

اره  ممنون میشم کمک کنی مورد اورژانسی مصاحبه اس؟ ایدی تلگرام اگه داری میشه خصوصی بدی

اره  ممنون میشم کمک کنی مورد اورژانسی مصاحبه اس؟ ایدی تلگرام اگه داری میشه خصوصی بدی

عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم...

همینجا نمی تونی بپرسی؟

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید7090

عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم... همینجا نمی تونی بپرسی؟

خیلی زیاده سوالا  اولین این ک تراز مهمه یا رتبه،؟ شما فایل مصاحبه داستید؟