2777
2789
عنوان

رابطه جنسی..

| مشاهده متن کامل بحث + 9046 بازدید | 39 پست
رابطه ! نامزدی؟!! آره مشکلی هست؟  ماشالله همه جا نماز آب میکشید انگار ندیدین تا به حال ...

نامزدی برای بعضیا بدون عقده برا همین تعجب کردن بچه ها بعضیا به دوران عقد میگن نامزدی بعضیا هم عقد نکردن و فقط دارن اشنا میشن به اون میگن نامزدی ...

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رابطه ! نامزدی؟!! آره مشکلی هست؟  ماشالله همه جا نماز آب میکشید انگار ندیدین تا به حال ...

جا نماز اب کشیدنی در کار نیست هرکس یه طرز فکری داره

فقط چهار روز دیگه میای تاپیک میزنی وای عقب انداختم وای حامله نباشم وای بدبخت شدم

جدا از جانماز اب کشیدن و این حرفا رابطه تو نامزدی سردی میاره بعد ازدواج.میبینی حالا😊

خوب اگه تقصیر تو بوده.ی ماچ بگیر از لپش معذرت خواهی کن.اگرم ک تقصیر اون بود ک باهاش حرف بزن دلیل رفتارشو بپرس تا مشکل حل بشه.دیگه بحث ی عمر زندگیه.نمیشه ک از همدیگه ناراحت بود و انتظارات خاصی هم داشت

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
کینه نکردم ... اون سمتم نمیاد دیگه مثل قبل نیست . درهفته شاید ۴ بار رابطه داشتیم اصلا نمیگذشت ازم.. ...

۴ بار خیلی زیاده شاید همسرت مشغله فکری داری مردا وقتی فکرشون درگیره اصلا از کار افتاده ان

بعدم چون دعوا کردین طبیعیه یکم بگذره همه چیز اوکی میشه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
خوب اگه تقصیر تو بوده.ی ماچ بگیر از لپش معذرت خواهی کن.اگرم ک تقصیر اون بود ک باهاش حرف بزن دلیل رفت ...

مشکل از اون بوده الانم قهر نیستیم مشکلیم اون نداره منم تظاهر میکنم ک مشکلی ندارم اما داره این موضوع تو روحیم تاثیر بدی میزاره ک ی نمونش کم شدن حسم بهش تو رابطس... 

۴ بار خیلی زیاده شاید همسرت مشغله فکری داری مردا وقتی فکرشون درگیره اصلا از کار افتاده ان بعدم چون ...

مشغله فکری داره اما خب اقایون ۲ تا باتری دارن ب جای ۱ باتری هرچقدرم مشکل داشته باشن و حتی فکرشون درگیر باشه بازم نمیتونن بگذرن . دیدم ک میگم ... اون اصلا تو اون حال و هوای دعوا نگه نمیداره خودشو ۱ ساعت بعد ب حالت اولی برمیگرده

پس ایشون سرد شدن نه شما

بهش یک بار گفتم من تغییر کردم فکر  کرد خودشو میگم گفت دیگه نمیتونم نمیدونم چرا . تواناییش ندارم😒 منم بهش گفتم تورو نگفتم خودمؤگفتم ک تغییرکردم.

نه والله ندیدیم . تو داری عادیش می کنی.با دوست پسرت رابطه جنسی داری چیکار اسمشم گذاشتی نامزد

نه والله ندیدیم . تو داری عادیش می کنی.با دوست پسرت رابطه جنسی داری چیکار اسمشم گذاشتی نامزد

ما عقد کردیم مشخصا اگر دوس پسرم بود نمیومدم مثل احمقا پست بزارم اینجا چون هنوز خونمون ساخته نشده نرفتیم تو خونه خودمون باید همه چیز رو ب همه توضیح بدم؟ . 

ما عقد کردیم مشخصا اگر دوس پسرم بود نمیومدم مثل احمقا پست بزارم اینجا چون هنوز خونمون ساخته نشده نرف ...

تاپیک قبلت رو خوندم گفتی پسری ۱۹سالشه و عقد هم نکردید و میخای رابطه رو هم بهم بزنی😮😮😮😮

اینقدر بدم میاد یکی میاد مشکلشو مطرح میکنه که راهنمایی بگیره بعد همه میان میچسبن به حاشیه

این بنده خدا الان مشکلشو گفت 

ایا از شما ها پرسید بنظرتون درسته تو عقد رابطه دارم که دارین این جوابارو بهش میدین؟ ؟

شوهرشرعی و قانونیشه  دوست داشته تو عقد رابطه داشته باشه به بقیه چه مربوطه؟ 

شاید با این وضع کرونا 5 سال تو عقد موندن . نیازای خودش و شوهرشو کی باید جواب بده؟ 

عزیزم به خودت سخت نگیر. گاهی وقتا یه بحث و دلخوری که پیش میاد یه چیزایی ته دل آدم میمونه بعد نمیزاره اونجوری که باید لذت ببری از رابطت باشوهرت. 

یکم زمان بدی میبینی خود به خود درست میشه دوباره