2777
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 45 پست
امروز ۱۴ سیکلمه اومدم سونو عزیزم

تخمک گذاری ممکنه قبل و بعد ۱۴ سیکلم اتفاق بیفته حواست باشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوکی عزیزم فکر کردم فقط من اینطوریم ...ممنونم گلم😘😘😘

خواهش میکنم،❤️🌹

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
تخمک گذاری ممکنه قبل و بعد ۱۴ سیکلم اتفاق بیفته حواست باشه

بله گلم شبای قبل اقدام داشتم...

امروز اومدم سونو هم وضعیت تخمک رو ببینم و هم اینکه  چون ماه قبل آی وی اف کردم ببینم یوقت کیستی چیزی بوجود نیومده باشه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بله گلم شبای قبل اقدام داشتم... امروز اومدم سونو هم وضعیت تخمک رو ببینم و هم اینکه  چون ماه قب ...

انشالله که خیره عزیزم،😘

مبارکه عزیزم،ان شاءالله  بسلامتی بغلش کنی 🌹🥰🥰منم دو سه روز دیگه موعدمه،برام دعا کن باردار باشم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

استارتر شما قبل موعدت نفخ ودل درد داشتی؟؟من امپولم زدم و الان چندروزه درد دارم،انگار میخام پریود شم😔

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
مبارک باشه عزیزم صحیح و سالم با دل خوش بغلش کنی ایشالله 

یک دنیا ممنون عزیزم،😘❤️❤️❤️

مبارکه عزیزم،ان شاءالله  بسلامتی بغلش کنی 🌹🥰🥰منم دو سه روز دیگه موعدمه،برام دعا کن باردار با ...

انشاالله به حق این روزای عزیز خدا حاجتت و میده گلم

مبارکه عزیزم،ان شاءالله  بسلامتی بغلش کنی 🌹🥰🥰منم دو سه روز دیگه موعدمه،برام دعا کن باردار با ...

درد خفیفی داشتم که میومد و میرفت،یکمم نفخ داشتم کلا به علایم توجه نکن بدنا باهم فرق داره یکی خیلی درد داره یکی کلا درد نداره،نگران نباش عزیزم انشاالله بارداری

خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم واااااااااآااااااااااای 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

واقعا خوشحالم کردی با خبر خوبن انشالا به سلامتی باشه 

دنیا عزیزم دوستت دارم خوشحال شدم این بوس هام مال نی نی ت 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم واااااااااآااااااااااای  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ...

مرسییییی گلم ،من ازت ممنونم ،خدا انشاالله هر چی دلت میخواد بهت بده،چون معلومه که دل پاکی داری ،از خدا می‌خوام به حق این روزا تمام مشکلاتت زود حل شده و به تمام آرزوهات برسی عزیز دلم😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹