2733
2734
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731
2740
ماهی قزل الا رو تمیز میکنیم سر و دمش رو جدا میکنیم داخل شکم رو خالی میکنیم و میشوریم استخون وسط و تیغ ها وو با کمک چاقو اروم ارو بدون اسیب زدن به گوشت. قلفتی ( غلفطی ) درش بیارید میزاریم خوب خشک بشه بعد یکم نمک بهش میزنیم بعد یکم فلفل سیاه بعد یکم ابلیمو روش میریزیم و بعد زعفرون اب کرده روش میمالیم بعد پیاز و سیر خلال شده رو روی سطح ماهی قرار میدیم میزاریم یک ساعت بمونه تو یخچال باشه بهتره من نذاشتم تو یخچال بعد پیاز و سیر رو از سطحش بر میداریم یه دونه تخم مرغ رو خوب هم میزنیم که از حالت لختگی در بیاد میریزیمش کف یه بشقاب یکم گود تو یه بشقاب دیگه پودر سوخاری تو یه بشقاب دیگه ادویه سوخاری میریزیم ( میتونید ادویه سوخاری رو حذف کنید ) ماهی ها رو دونه دونه اول تو تخم مرغ ( فقط سطح گوشتی شو ) بعد تو ادویه سوخاری بعد تو پودر سوخاری میغلتونیم بعد ماهی های اماده شده رو روباز خداقل نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم که یکم خودش رو بگیره بعد بیرون میاریم روغن رو تو تابه داغ میکنیم و با همون شعله تقریبا بالا ماهی ها رو از طرف گوشتی ( از طرف پوستش نزارید تو تابه ) بزارید تو تابه سرخ و خوشرنگ که شد بر ش گردونید طرف پوستی هم برشته بشه بعد با برنج یا سبزی پلو سرو کنید ماهی سوخاری رو بدون برنج بخورید هم خیلی لذیذه اگه خواستید مثل من با همین روش قارچ رو هم میتونید سوخاری کنید که خیلی عالی میشه نوش جونتون
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_‌ba_sayoo@
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

بچه ها بیایید

setiseti | 2 دقیقه پیش
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز