2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

خودم گرفتم 

با داداشم و مامان بزرگم 

داداشم رفت باشگاه گرفت ما هم گرفتیم😂😂😂

خیلی باحال بود نمی تونستم راه برم😂😂😂

مامان بزرگم یه هفته بستری بود 

آها موقع امتحانا دانشگاه هم بودش مرداد ماه🤧😂

من. خیلی رعایت کردم. تنها استفادم اسنپ و سوپرمارکت بود هفته ای یه بار اونم با دوتا ماسک. و گرفتم ولی سبک. سایر اطرافیانم که رعایت کردن نگرفتن.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
من. خیلی رعایت کردم. تنها استفادم اسنپ و سوپرمارکت بود هفته ای یه بار اونم با دوتا ماسک. و گرفتم ولی ...

خداروشکر...ماهم خیلی رعایت میکنیم و اصلا مهمونی یا دورهمی و ...نمیریم تا قبل از دلتا خیلی استرس نداشتم ولی الان خیلیارو میبینم ک‌میگن ما خیییلی رعایت کردیم ولی مبتلا شدیم واقعا روحم خسته س

خداروشکر...ماهم خیلی رعایت میکنیم و اصلا مهمونی یا دورهمی و ...نمیریم تا قبل از دلتا خیلی استرس نداش ...

حتما منظورشونو از خیییییلی رعایت کردن بپرس. مثلا مسافرت نمیرن کافه نمیرن ولی مثلا خواهر برادرا میرن خونه هم رعایت خاصی نمیکنن خب این هم خطر داره

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
خداروشکر...ماهم خیلی رعایت میکنیم و اصلا مهمونی یا دورهمی و ...نمیریم تا قبل از دلتا خیلی استرس نداش ...

هیچ وقت یادم نمیره اوایل کرونا یه خانوم دکتری اومد برنامه علی ضیا گفت همه باید بگیرن ..چقدر ملت رفتن فحش نوشتن تو اینستا براش حالا میفهمم اون خانوم چی میکفت...

خونواده مارو هم پارسال تو مراسم عموم گرفت..اول پسرم ک دوسالش بود گرفتش بعد من و شوهرم..خیلی اذیت بودیم..ولی اصن دکتر نرفتیم..بخاطر پسرم میترسیدیم بستری بشیم..اخه تو شهر غریب بودیم کسی نبود ازش مواظبت کنه..دوهفته افتاده بودیم.با داروها گیاهی خوب شدیم..

حتما منظورشونو از خیییییلی رعایت کردن بپرس. مثلا مسافرت نمیرن کافه نمیرن ولی مثلا خواهر برادرا میرن ...

نمیدونم واقعا...

خدا خودش رحم کنه نه روند واکسیناسیونو تند میکنن نه مردم رعایت میکنن دوستم رشتیه میگف ورودی شهرای شمالی انگار جنگه مردم میخوان وارد بشن‌پلیسا مانع شدن

اخه به چه قیمتی

هیچ وقت یادم نمیره اوایل کرونا یه خانوم دکتری اومد برنامه علی ضیا گفت همه باید بگیرن ..چقدر ملت رفتن ...

نه اگه واکسنو به موقع بزنن دلیل نداره همه بگیرن

کشورای دیگه رو ببین