2777
2789
بعد تو خودت تنها موندی واسه چی با یه بچه تو هم برو

کاش یه بچه دوتا بچه دارم‌خودم‌هم‌پدرم‌هم‌مادر

دلم‌محبت‌میخواد پیشم‌که‌نیست هرشب تنهام  حداقل یه محبت که‌میشه از راه دور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا رفته ؟ اگه امکانش هست همراهش برو نزار نبودنتون عادی بشه

الان عادی شده یعنی واقعا فکر‌میکنم دیگه با این‌نمیتوم‌‌به عشق فکر‌کنم‌دلم‌زندگی عاشقونه میخواد

دلم‌محبت میخواد حتی یه خیانت هم‌فکر کردم‌

کاربر آقا هستم و من هم با یک آباژور زندگی میکنم و کم آوردم😐

حالا چرا آباژور؟

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
کاش یه بچه دوتا بچه دارم‌خودم‌هم‌پدرم‌هم‌مادر دلم‌محبت‌میخواد پیشم‌که‌نیست هرشب تنهام  حداقل ی ...

متوجه نشدم چرا خودت نمیری پیش همسرت

یا اونجا چ میکنه

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
متوجه نشدم چرا خودت نمیری پیش همسرت یا اونجا چ میکنه

عزیزم‌اون از بچگی اونجا بوده خارج‌کار میکنه اوایل منم‌پیشش‌بودم ولی ورشکست شد الان اون‌شرایط قبل نداره که من‌بتونم‌برم‌پیشش از اونجایی‌که همیشه خارح بوده هیچ‌کاری بلد نیست ایران‌انجام‌بده که بیاددایران‌کار کنه

کاش‌منم.پیشم‌بودشاید اینجوری نبودیم‌،شما استفاده کن‌وقتی پیشته‌نزار از هم‌سرد بشید

هیچ کاری از دستم برنمیاد کلی باهاش حرف میزنم اخرش وقتی میبینم جواب نمیده نگاه میکنم میبینم خوابه خیلی خسته شدم خیلی اصلا هیچی خوشحالم نمیکنه دیگه

حالا چرا آباژور؟

چون چنان غرق مادیات و غرور کاذب و خودشیفتگی شده و چنان مثه تازه به دوران رسیده ها رفتار میکنه که به نظر من از طبقه بندی انسانی خارج شده

🖤تنها مرگ است که دروغ نمیگوید🖤
الان عادی شده یعنی واقعا فکر‌میکنم دیگه با این‌نمیتوم‌‌به عشق فکر‌کنم‌دلم‌زندگی عاشقونه میخواد دلم‌ ...

عزیزم اون بخاطر آینده شما تن ب غربت داده

نباید هرچی شد بگید ب فکر خیانتم

برا خیانت هیچ عذر موجهی وجود نداره

قشنگ بشین باش صحبت کن یاقانعش کنی برگرده یا شما برید پیشش و السلام

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
چون چنان غرق مادیات و غرور کاذب و خودشیفتگی شده و چنان مثه تازه به دوران رسیده ها رفتار میکنه که به ...

چرا  درمورد شوهرت این طوری حرف میزنی 

باهم حرف بزنین ان شالله مشکلت حل میشه

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
چرا  درمورد شوهرت این طوری حرف میزنی  باهم حرف بزنین ان شالله مشکلت حل میشه

عرض کردم کاربر آقا هستم

تو بیو هم نوشته😐

همسرم رو میگم... مشکلی باهاش ندارم... همینجوری پذیرفتمش

🖤تنها مرگ است که دروغ نمیگوید🖤