2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا میشه معجزه کنی برام. دلم یه بغل پر از عشق خدایی میخواد که از این حاله بدم دربیام. خدایا میشه رو شونت گریه کنم. خیلی تنهام. تنها بودم تو تنهام نزار. دلم میخواد دوباره شاد باشم. حسرت نخورم. ارامش داشته باشم. خدایا نگرانم واسه خودم واسه دخترای همسن خودم تو افغانستان . خودت میدونی اخرش چی میشه. کمکمون کن خدایا. کمکمون کن. 🙏 ببخش اسی عزیز خیلی دلم گرفته بود. برای عاقبت بخیرم دعاکن. دعاکن منم به ارامشم برسم به حاجتی که شده مثل یه بغض تو دلم🙏. دعا کن . لطفا💚💚

اره ميشنوه ولي هرچقد سخت گرفتم بيشتر بهم سخت گذشت، 

باورت میشه دقیقا همین حرفا رو خودم میزدم بعد نشستم فکر کردن خدا کیه از ما چی میخواد نشستم زندگی اونایی که موفق بودن رو خوندم دلیل اوردم برای خودم تا قانع شم تو. زندگیه همه سختی هست فکر کن ببین کیا بد تر از تو هستن بببین میتونستی شرایط اونا رو تحمل کنی؟  راستگو تر از قرآن نیس گفته خدا میشنوه 

میگه تو این اوضاع بچه دارشدن اشنباهه

ای وای نگو بچه نعمته رحمته

هر بچه ای که به دنیا میاد یعنی خدا هنوز امید داره به بنده هاش تو رو خدا دعا کن منم امسال نتیجه بگیرم بدنم دیگه نمی‌کشه 

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

خدایا میشه معجزه کنی برام. دلم یه بغل پر از عشق خدایی میخواد که از این حاله بدم دربیام. خدایا میشه ر ...

من کسی نیستم که بهم. میگی دعا کن ولی دعا میکنم  بازم چیز خواستی بگو

میگه تو این اوضاع بچه دارشدن اشنباهه

اگر اوضاع مالی رو میگه بگو. خیلیا دلشون میخواد بچه دار شن خیلی خرج میکنن نمیتونن حالا که خدا بهتون داده حتما حکمتی داشته خدا یچزی توش دیده برای زندگیتون تازه سقط ی کار خیلی بدیه زندگی آدم میپاشه از هم مثل اینه بچت رو. بکشی فرقی نداره چند ماهه چند ساله 

: امشب تا فردا شب هرکس٦ مرتبه  فقط ٦مرتبه ذکر «يا كاشِفَ الكَرْب عَن وَجْهِ الحسين اِكْشِف كَربي بحق اخيك الحسين» را جهت بر طرف شدن مشکلات بخواند، ردخور ندارد.

به هرکسی که دوست دارید بفرستید چون در طول سال فقط سه روز این ذکر را میشه گفت.

إن شاء الله حاجت روا شید. التماس دعا

لطفا کسى رو بى نصيب نذارید.

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏