2821
2789

خدا لعنتشون کنه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

ای بابا.

من که این چند روز از بس غصه خوردم وگریه کردم.دشب به حدی قلبم درد گرفته بود که میترسیدم طوریم بشه.

امروز سعی کردم زیاد سراغ اخبار نرم وبه فیلم گذاشتم نگاه کردم یکم حالم بهتر بشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همینو میخواستم بگم دیگه چه فرقی میکنه اون لحضه شجاعانه باید جنگید از خودت باید محافظت کنی به هر قیمت ...

دقیقا.خدا روزی رو بیار که به زن به عنوان صیغه نیاز جنسی نگاه نشه توو کشورهای جهان سومی

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
یک گروهی مثل داعش.زنها ودخترای بالای ۱۲تا ۴۵سال صیغه می کنن.وت ج ا و ز

چه وحشتناک 

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

بیچاره ما مردم افغانستان الان چهل ساله درگیر جنگیم.

بعضی ها میگن چرا نمیجنگین؟!چرا مقاومت نکردید؟!ولی واقعا تا اونجا نباشی از هیچی خبر دار نمیشی.

مردم ما با ارتش روسیه جنگیدو پیروز شد وبلافاصله جنگ های داخلی و بعدشم که طالبان.

تا چند ماه پیش که امریکا بود خیلی اوضاع بهتر بود ولی به محض رفتن امریکا طالبان دوباره به سرعت پیشروی کردن والان بیشتر ولایات رو گرفتن ونزدیک کابلن.

هر جا وارد میشن خیلی ازابادیها رو منفجر میکنن وویران میکنن وحالا هم که میخوان چون مثلا زمان پیامبر (صلی الله)با قبایل مختلف وصلت میکردن تا جنگ وخونریزی کم بشه اینا هم میخوان به هر جا وارد میشن وصلت کنن تا بین مردم طرفدار پیدا کنن.

2824
2823
2791
2779
2792