2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اجازه ؟؟؟ بزن تو دهنش

واقعا می‌زنین تو دهن شوهراتون،چجوری آخه نمی‌ترسین از عکس العملش به مام یاد بدین خب

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
آخه چطوری بفهمونم بهش 

شما احتیاجی نیست اصلا به ایشون بگید 

اگر می‌بینید همسرتون ایراد زیاد میگیره خودتون برید لیزر کنید و بعد از اون بهش بگید که من اینکارو کردم و اجازه ای از شما شما لازم نبوده برای زیبایی و بهتر و راحت بودن خودم ترجیح دادم این کار رو بکنم!

من مراجعین زیادی داشتم که همسرانشان همینجوری فکر میکردند 

من خودم لیزر کردم! اما همسرم نگفت نه نمیذارم بری. برای چی باید بری 

چون اولن زیبایی من به خود من مربوط هست نه شخص دیگه! و دومن من اذیت میشم که هر روز توی حمام شیو کنم و کلی از وقتم رو هدر بدم 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
شما احتیاجی نیست اصلا به ایشون بگید  اگر می‌بینید همسرتون ایراد زیاد میگیره خودتون برید لیزر ک ...

درس میگید 

اولا باید پول رو همسرم بده که نمیده حالا پولشو خودمم دادم با تاکسی که نمیتونم برم برای همون ماشین که میخوام برای اون تایم اونم نمیده 

درس میگید  اولا باید پول رو همسرم بده که نمیده حالا پولشو خودمم دادم با تاکسی که نمیتونم برم ب ...

خب مشکل پول شما که حل شد!

میتونید از دوستتون.همسایتون.خواهرتون یا هرکس دیگه کمک بگیرید !

مرحله سخت رو گذروندید 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
خب مشکل پول شما که حل شد! میتونید از دوستتون.همسایتون.خواهرتون یا هرکس دیگه کمک بگیرید ! مرحله سخت ...

آخه امروز وقت داشتیم گفت بهت پول نمیدم گفتم نمیخوام خودم میدم ماشین و بده برم گفت بری از اونجا هم برو خونه پدرت من قبول نمیکنم بری