261271 مدیر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 44 پست سلام من پنج هفتمه ولک داشتم خیلی کمرنگ بوده و برنگ قهوه اییولی دیروز خیلی کار خونه کردم و همش سرپا بودمزیر لباسم خون دیدم خیلی کوچیک از دیروز دیگه نه زیردلم درد میکنه نه تخمداناممیترسم نی نیم چیزیش نشده باشهتورو خدا کسی هست تجربه داره بهم بگه دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍 1400/05/24 | 11:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
71parvaneh عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 15965 من طبق تاریخ پریود دیروز ۶ هفته ۶روز بودم طبق سونو واژینال دیروز ۵ هفته و ۶ روز امروز دکترم گفت اگ ... من مهر سقط کردم..سخته خیلی سختاما جبران میشه منتاسوعا سال گذشته فهمیدم باردارم اربعین سقط کردم.وقتی من میخواستم سقط کنممسئول زایشگاه گفت هیییچ نظری نمیدیم هیچ اجباری هم نیستبرو تحقیقاتو بکنسونوهاتو بده هروقت دوست داشتی بیااما این یکی ۶هفته و ۵روز قلب داشت
karimiiiiiiimina عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 23818 من مهر سقط کردم..سخته خیلی سخت اما جبران میشه منتاسوعا سال گذشته فهمیدم باردارم اربعین سقط ... پس من ۶ هفته هستم قلب نداره پوچه دیگه شما سونو واژینال دادی یا شکمی بهت گفتن پوچه
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 اگر چیزی بود دردت بیشتر میشد منتا دوهفته بعد کورتاژ پهلوی چپم درد میکرد الان جز استراحت نمیشه کار ... پروانه اگه بی بی چک بزارم نشون میده نی نیم هستشیا نه ربطی نداره دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 دخترمه که الان ۸سالشه الان ۱۲هفته ام خدا برات نگهش داره عزیزم همچنین تو راهیتم😍😍😍پروانه جان هماتوم تو سونوی شکمی هم دیده میشه؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 گلم نگران نباش خیلیا تو بارداری لکه بینی دارن ولی باید تحت نظر دکتر باشی و استراحت کنی دیگه تا بری د ... بخدا داییم فوت شده خاکسپاریش همه چی یکی شده نرمم نمیشه یدونه دایی رو داشتم میگم عزیزم هماتوم تو سونو واژینال دیده میشه یا شکمی؟؟؟الان پنج هفتمه دکتر برام سونو ساک نوشته اگه برم پنج هفتگی دیده میشه؟؟؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
sa_ye عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21254 بخدا داییم فوت شده خاکسپاریش همه چی یکی شده نرمم نمیشه یدونه دایی رو داشتم میگم عزی ... خدا رحمتش کنه ولی یکمم به فکر خودت باشنمیدونم والااره بری دیده میشه ولی اگه دو سه هفته هم صبر کنی بری دیگه اونجا معلوم میشه قلب تشکیل شده یا نه چون اگه زود بری میگه برو دوباره بیا خرج الکی برلت میشه من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 من هماتوم دارم ولی لک و خونریزی ندارم همانوم تو سونوی واڗینال دیده میشه یا سونوی شکمی هم دیده میشه؟؟؟ایا علائم داره؟؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
رهااااام۰۰ عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 18662 من ۴هفته و ۵روز رفتم! حالا استراحت کن عزیزم ضربان قلب بچتو تو چن هفته شنید سونو صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
71parvaneh عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 15965 پس من ۶ هفته هستم قلب نداره پوچه دیگه شما سونو واژینال دادی یا شکمی بهت گفتن پوچه نی نی قبلی ایست قلبی کرد ۹هفته.فکراتو بکنمشورت هاتو بگیرمیخوای یه دکتر دیگه برومن واژینال دادم
71parvaneh عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 15965 پروانه اگه بی بی چک بزارم نشون میده نی نیم هستش یا نه ربطی نداره بچت هست.درسته من دعوات کردم بشینی سرجات ولی دلیل نمیشه نباشه.دیگه به این شلی ها نیست.نه فکر میکنم ربطی نداره اخه بعد سقط همتا یه مدتی بتا و پرولاکتینت بالا هست
71parvaneh عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 15965 خدا برات نگهش داره عزیزم همچنین تو راهیتم😍😍😍 پروانه جان هماتوم تو سونوی شکمی هم دیده میشه؟ آمین.همچنین برای شمابارداری قبلی شکمی دیده شداما دیر رفتم و مانع خون رسانی به جنین شده بود
71parvaneh عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 15965 عزیزم ضربان قلب بچتو تو چن هفته شنید سونو سونو واژینال۶هفته و ۵روز
رهااااام۰۰ عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 18662 سونو واژینال ۶هفته و ۵روز چون آبجیم رفته بود دیروز ۶هفته و ۱روز سونو معمولی هنوز فلبش تشکیل نشده بود نگرانیم صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
71parvaneh عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 15965 چون آبجیم رفته بود دیروز ۶هفته و ۱روز سونو معمولی هنوز فلبش تشکیل نشده بود نگرانیم ببین وقتی نگران شو که ساک بارداری رشدش متوقف بشه!تا وقتی بچه داره بزرگ میشه نگران تشکیل قلبش نباشیدپسر داییم ۱۰هفته قلبش شنیده شد.یا خدایی نکرده علائم سقط داشته باشه نگران کننده ستوالا نهصبور باشید
رهااااام۰۰ عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 18662 ببین وقتی نگران شو که ساک بارداری رشدش متوقف بشه! تا وقتی بچه داره بزرگ میشه نگران تشکیل قلبش نباشی ... ممنون عزیزم خوده دکترشم گف زوده ۸هفته باید بیای ولی بازم خودش خیلی ناراحته صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃