ما شکر خدا هیچکدوممون نگرفتیم یه بار سال اول عیدش مامانم. گرفت یعنی اون روزامون وحشتناک بود از اون بعد هیچکدوم نگرفتیم بقیه پس کجا میرن میگیرن؟؟؟ من خودم فقط خونه مامانم میرم و بر میگردم
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
شوهرمتواین گرونی ازکاربیکار شده باکلی قسط چرا خدانکنه خدابکنه بحق این شب وروزعزیز
این چه حرفیه عزیزم. همیشه دعای خیر کن. انشالله یه کار عالی شوهرت پیدا کنه و زندگیت هزار برابر بهتر از قبل بشه. من قبلا تو شرایط شما بودم ولی خدارو شکر شوهرم بعد چند ماه یه کار خیلی بهتر از کار قبلش پیدا کرد که زندگیمون بهتر شد. توکل بر خدا کن انشالله داره بهترین هارو برات آماده می کنه.
نمیدونم والا از کجا گرفتیم من خیلی خیلی رعایت میکنم همش دوتا ماسک میزنم بدون ماسک اصلا در خونه رو باز نمیکنم یکسره هم الکل میزنم ولی بدنم ضعیفه زود میگیرم
ما که نگرفتیم همه جا هم میریم جالبه دور و بریام هم همه جا میرن ولی هنوز کسی نگرفته . به شدت ...
برادرم و خانمش هم مثل شما بودن. چون خودشون جوون بودن یه سرماخوردگی کوچولو داشتن که اومدن خونه پدرم. بابای بیچاره من بعد دو سال رعایت کامل از برادرم گرفت. حالش خیلی وخیم شد. خدا دوباره بهمون داد. برادرم به جز خودش ۱۴ نفر دیگه هم تو خانواده مون درگیر کرد. البته برای بقیه خفیف بود ولی مامان و بابام شدیدتر بودن