2777
2789
عنوان

کرونا گرفتید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 24 پست
شوهرم‌تواین گرونی ازکاربیکار شده باکلی قسط  چرا خدانکنه  خدابکنه بحق این شب وروزعزیز

😔😔😔

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

اوایل کرونا بابام از محیط کار گرفت منم از بابام اما سبک بود فقط حس بویایی چشایی نداشتم

ولی هیچکدوم از خانوادم نگرفتن

مامانم و اجیم داروی امام کاظم میخوردن کرونا نگرفتن

هنوزم که هنوزه حسام خرابن بعد از یک سال و نیم😕

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم‌تواین گرونی ازکاربیکار شده باکلی قسط  چرا خدانکنه  خدابکنه بحق این شب وروزعزیز

این چه حرفیه عزیزم. همیشه دعای خیر کن. انشالله یه کار عالی شوهرت پیدا کنه و زندگیت هزار برابر بهتر از قبل بشه. من قبلا تو شرایط شما بودم ولی خدارو شکر شوهرم بعد چند ماه یه کار خیلی بهتر از کار قبلش پیدا کرد که زندگیمون بهتر شد. توکل بر خدا کن انشالله داره بهترین هارو برات آماده می کنه. 

ما که نگرفتیم همه جا هم میریم  جالبه دور و بریام هم همه جا میرن ولی هنوز کسی نگرفته . به شدت ...

برادرم و خانمش هم مثل شما بودن. چون خودشون جوون بودن یه سرماخوردگی کوچولو داشتن که اومدن خونه پدرم. بابای بیچاره من بعد دو سال رعایت کامل از برادرم گرفت. حالش خیلی وخیم شد. خدا دوباره بهمون داد. برادرم به جز خودش ۱۴ نفر دیگه هم تو خانواده مون درگیر کرد. البته برای بقیه خفیف بود ولی مامان و بابام شدیدتر بودن

ما که نگرفتیم همه جا هم میریم  جالبه دور و بریام هم همه جا میرن ولی هنوز کسی نگرفته . به شدت ...

بببن دیشب فقط 18 تا فوتی کرونا توی یک شهر کوچیک 

داشتیم چرا مخالف ماسک هستی؟  اونایی که نمیزنند در حق دیگران ظلم کردند. مادر 49ساله با بچه سه ساله فوت کرد.الان باید دو تا ماسک بزنن  یکی هم کافی نیست