2777
2789

مامانم از عصر  تا الان ابریزش بینی داره حالت فین فین .میگه حساسیته میترسم کرونای دلتا باشه دارم سکته میکنم چکارکنم فقط مامانمو دارم خدایا 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه نترسید  شاید حساسیت فصلی باشه  شاید سرما خوردگی ساده باشه  و خیلی چیزای ...

یا خدا خدا کنه .زدم اینترنت نوشته بود دلتا با الرژی مثا ابریزش شروع میشه خیلی ترسیدم خوابم نمیبره 

یا خدا خدا کنه .زدم اینترنت نوشته بود دلتا با الرژی مثا ابریزش شروع میشه خیلی ترسیدم خوابم نمیبره&nb ...

عزیزم منم دلتا دارم فردا روز چهاردهم قرنطینمه شرط زود خوب شدن و درگیر نشون ریه مراجعه سریع به پزشکه الان هرکدوم ازین علایم کرونا دلتاس لطفا صبح زود به پزشک مرلجعه کنین و شروع به مصرف مایعات فرمایین

خدا        
اخه اللن شرایط خیلی بده بشدت محیط درمانی الوده هست خدا کنه تا فردا خوب بشه اگه نشد مجبورم یه کاری کگ ...

شما الان با ۱۱۵ تماس بگیر بهت میگه چیکار کنی

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
یا خدا خدا کنه .زدم اینترنت نوشته بود دلتا با الرژی مثا ابریزش شروع میشه خیلی ترسیدم خوابم نمیبره&nb ...

ببین گلم درسته دلتا ابریزش، بینی داره

و عقل سلیم حکم میکنه بیشتر مراقبت کنید بهتره فردا اگر علایم ادامه دار بود پزشک مراجعه کنن

اخه اللن شرایط خیلی بده بشدت محیط درمانی الوده هست خدا کنه تا فردا خوب بشه اگه نشد مجبورم یه کاری کگ ...

امان ازین فکرای غلط دوتاماسک بزنین زیر‌ماسک دوتا دستمال کاغذی بزارین به نزدیکترین مطب مراجعه کنین لطفا لطفا لطفا جدی بگیرین همه ما فک میکردیم حساسیته سادس

خدا        

والا من الان یهو ابریزش بینی گرفتم و نتونستم بخوابم

ولی چون سابقه دارم و خیلی وقتا اینطور میشم نگران نیستم

شما هم نگران نباش

ابنمک قرقره کنه مادرت و تو بینیش هم بریزه با سرنگ

کندر هم دم کن بخوره معجزه میکنه