2777
2789

درست میشه عزیزم

خوب میشی زود

اگه نزدیکت باشم میام کمگت برات میشورم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میشه عزیزم اگه نزدیکت باشم میام کمگت برات میشورم

فدات بشم .حالم خیلیییی بده .اصلا نمیدونم چیکار کنم.شوهرم بیچاره که مدام سر کاره .یکم کمک میکنه بعدم بیهوش میشه از خستگی😪😪😪

شهر غریب ازدواج کردم .هیشکی رو ندارم .تازه ۸ روزه عروسی کردیم

ان شاالله زود خوب میشی فعلا از دستت کار نکش تا زودتر خوب بشه از دستکش هم استفاده کن .خوشبخت بشی الهی 🌹

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
فدات بشم .حالم خیلیییی بده .اصلا نمیدونم چیکار کنم.شوهرم بیچاره که مدام سر کاره .یکم کمک میکنه بعدم ...

روزای سخت برا همه مون بوده و هست

خوبیش اینه میگذره!

قدر شوهرتو بدون

ان شا الله همیشه سلامتی باشه

بلا ب دور باشه🌸

من روز ۵شنبه انگار روز آخر عمرم بود! از استرس دندون پزشکی هزار بار مردم. شوهرم دلداریم داد.. گرچه رو من اثری نداشت اما الان ک بهش فک میکنم میبینم گذشت! چ خوبه ک میگذره..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ان شاالله زود خوب میشی فعلا از دستت کار نکش تا زودتر خوب بشه از دستکش هم استفاده کن .خوشبخت بشی الهی ...

عزیز دلی شیرین خانوم جون.بخدا آشپزی میکنم ،جارو میکشم فقط نمیتونم بشورم .تو دستکش که میکنم میسوزه خیلی .نمیدونم تا کی اینقدر اذیتم....😪

منم 26اسفند تاندون انگشتم رو با چاقو بریدم و عمل جراحی کردم و تا سه هفته توی آتل بود و تقریبا چهار هفته هم نوی گچ بود ،دیگه اولای اردیبهشت باز کردند نزدیک به 45روز ،بچه ی نه ماهه و دوتا بچه ی دیگه هم داشتم ،بع یه دست آشپزی میکردم و ظرف میشستم ،هیشکی هم نیومد کمک ،ولی گذشت بالاخره به هر سختی ،شمام میگذره نگران نباش

منم 26اسفند تاندون انگشتم رو با چاقو بریدم و عمل جراحی کردم و تا سه هفته توی آتل بود و تقریبا چهار ه ...

آخی😢

بمیرم برات💔

خداروشکر ک گذشت..

سختی و مشکلات آدمو قوی تر میکنه