2777
2789
اگر خواهی  بمیری بی بهانه بخور ماستو پیاز هندوانه😂😂🤣🤣🤣😜

یَک اسهالی بگیری که از صدبار مردنم بدتره😂😂

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص برنج چند ساعت زجر کشت می کنه تا کبدت و معذتو تیکه تیکه نکنه نمی کشتت حدالقل دو سه بسته قرص خواب ...

😂😂😂😂😂😂

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
😄اوف

بدوم هیچ درد و زجه ای فقط همه هواکش و سوراخا رو ببند و گاز باز بزار خودت ب خواب ابدی میری و هیجی دگ نمی فهمی 😐🥴🥴🥴

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

بچه ها توجه کردین تاپیکای خودکشی پر بازدید نمیشن با ایکه تقریبا جنجالی ان😂همه دنبال مادرشوهر خواهر شوهر بازی ان حداقل بیان ایجا یه نفرو ارشاد کنن خودشو نکشه🤦🏼‍♀️

مشکلت چیه که میخوای خودت رو بکشی

هیچیم نی ن توجه میکنن بم نه هیچی کلا اضافیم بعده دو سالم کسی ک جونمو میدادم براش ولم کرد رف دیگع هیچ امیدی ندارم هیچی برام مهم نی ک اینده چی میشه فقد میخام راحت بشم

بدوم هیچ درد و زجه ای فقط همه هواکش و سوراخا رو ببند و گاز باز بزار خودت ب خواب ابدی میری و هیجی دگ ...

تو رو خدا از این راه حل ها ندین اگر این کار رو انجام بده خودت خودت رو میبخشی 

یَک اسهالی بگیری که از صدبار مردنم بدتره😂😂

😂😂😂😂🤣🤣🤣 قرص برنج ک بدتره ک فقط خون بالا میاری تا ۴ ساعتم ب ملکوت عالا میری  این  اسهال میگیری  فقط😂😂😂😂😂😂

الان از تاپیک یکی میومدم گف عروس دایش خودکشی کرده ولی دم اخری پشیمون بوده ولی چه فایده مرد دیگه