2777
2789
من نمونم  ولی فرزانگان خیلی بهتره دبیراتون بهتره

اصلا هیچکدوم از بچه هامون دبیرامونو قبول نداره 

مدرسه هییییچ فایده ای نداره واسمون مخصوصا مجازیش 

خودشونم میدونن همه کلاس میرن همکاری میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمونم باور کن معلم داریم هم معلم تیزهوشانه هم نمونه صبحا سر کلاس خواب بود به بچه ها میگفت درس بد ...

💔💔

اونجایی که فروغ فرخزاد میگه « نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم» باید بگم که ، من هم همینطور فروغ جان ،من هم همینطور.                                                                برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                             
اصلا هیچکدوم از بچه هامون دبیرامونو قبول نداره  مدرسه هییییچ فایده ای نداره واسمون مخصوصا مجاز ...

منم همه کتابارو دارم میرم کلاس 

بجز شیمی و دینی و عربی😐😐

ک شیمی و عربی ام می‌خوام مهر برم :///

اونجایی که فروغ فرخزاد میگه « نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم» باید بگم که ، من هم همینطور فروغ جان ،من هم همینطور.                                                                برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                             
منم همه کتابارو دارم میرم کلاس  بجز شیمی و دینی و عربی😐😐 ک شیمی و عربی ام می‌خوام مهر برم : ...

خوب نیست بنظرم زیاد کلاس رفتن

من خودم دهم که بودم همه درسارو کلاس میرفتم به جز زبان ولی به این نتیجه رسیدم که خودم بخونم بهتره