2777
2789

خانوما من ی هفته مونده ب پریودی بیبی چکم مثبت شد

همش میترسم میگم نکنه اشتباه شده باشه یعنی ممنکه باردارباشم 😑😔

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشتباه نیس، دختررر

دوباربیبی چک زدم هر دوبار دوتا خط انداخت

خداازدهنت بشنوه گلم. کاش این هفته زودتر تموم بشه😔

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
احتیاجی نیست دکتر بنویسه 

من مستقیم رفتم ازمایشگاه عدد بتا نداد گفت فقط مثبت و منفی میگم باید دکتر بنویسه

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
اسی جون مبارکهههههه.  منم. امروز بیبی چکم مثبت شد.  منتظر جواب آزمایشگاه هستمااا. لایکم ...

😍😍😍😍مبارک باشه

الان داشتم تو دلم دعات میکردم

میگفتم خدایا اگه منتظرهه دامنشوسبز کن😂😂

خداروشکر بسلامتی گلم

دوباربیبی چک زدم هر دوبار دوتا خط انداخت خداازدهنت بشنوه گلم. کاش این هفته زودتر تموم بشه😔

ناامید نباش دیگه. ببین من ماه پیش روز قبل موعدم بیبی زدم منفی بود.. 

ولی مال تو ی هفته قبل مثبت شده خب یعنی مامان شدی دیگه. 

کی موعدته؟ 

من احتمالا فردا برم ازمایش 

😍😍😍😍مبارک باشه الان داشتم تو دلم دعات میکردم میگفتم خدایا اگه منتظرهه دامنشوسبز کن😂😂 خداروش ...

الهی بگردمت چقد مهربونی اخه. 

اره خداروشکر منم مامان شدم. از صب دارم باهاش حرف میزنم😂😂

ناامید نباش دیگه. ببین من ماه پیش روز قبل موعدم بیبی زدم منفی بود..  ولی مال تو ی هفته قبل مثب ...

من 28 موعدمه

برام دعا کن که اگه باردارم ایندفعه سالم بغل بگیرمش مهربون

الهی بگردمت چقد مهربونی اخه.  اره خداروشکر منم مامان شدم. از صب دارم باهاش حرف میزنم😂😂

😂😂

بسلامتی انشاالله بارداری راحتی داشته باشی وسالم بغل بگیریش⁦♥️⁩⁦♥️⁩

دوستان موقع ای ک جواب آزمایش و گفت منم لایک کنیناااا