2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس عزیزم منم گرفتم ولی کم کم بهتر شدم

عاشق امضاتم  

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند

دوستان چند روز طول میکشه که کلا از بدنمون پاک شه.من شوهرم ۱۱روزه آواره اس.بیچاره کی میتونه بیاد خونه

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
عاشق امضاتم    

❤❤😍

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
دختر خاله ۴,ساله منم فک میکنم گرفته چون تب کرده براش دعا کنید توروخدا خیلی کوچیکه 

خدانکنه ایشالا بلا ازهمه بچهادورباشه

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
ده روز 🙁 بهترید الان؟

نترس.من هی میترسیدم وخبرای بد میخوندم تنگی نفس میگرفتم ریلکس باش وفقط استراحت وغذای خوب.حتما هم دکتر برو

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
سردرد داشتی عزیز؟ چقدر طول کشید ؟ خانواده گرفتند ازتو؟

من پارسال کرونامعمولی گرفتم یاهمون کروناچینی😅 همسرم کادردرمانه و ازمحل کار گرفت ومتاسفانه به من وپسر۵سالمم انتقال پیداکرد.. شوهرم فقط کمی بدن درد و اینا داشت که یه هفته ای خوب شد.. پسرمم کمی تب واسهال گرفت وخوب شد .. اما من زد به ریه ام و سروم وداروگرفتم خوب ‌شدم امادقیقایکماه طول کشیدبرای من😅

توهربدنی متفاوته مثلاهمسروپسرم سبک گرفتن من سنگین .. اما حتماغذاهای مقوی بخور

خدایا شکرت شکرت شکرت
سردرد داشتی عزیز؟ چقدر طول کشید ؟ خانواده گرفتند ازتو؟

راستی سردردم نداشتم اولش باگلودردشروع شد یعنی ازخواب باگلودردبیدارشدم ظهرش اسهال گرفتم وبعدش بدن دردم شروع شد وبعدازهفت روزبویایی چشایی ازدست دادم

تواون مدتم هی تب میکردم هی خوب میشدم..

خدایا شکرت شکرت شکرت