2777
2789
عنوان

وای چه حس خوبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 23 پست

من همینم😂😂

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی  منم با لباس نو پوشیدن همین حس بهم دست میده❤️

اولین باره

همیشه لباس جدیدامو میپوشیدم ذوق میکردم تموم میشد

الان یه حس خیلی خوبی دارم

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
اولین باره همیشه لباس جدیدامو میپوشیدم ذوق میکردم تموم میشد الان یه حس خیلی خوبی دارم

مبارکت باشه عزیزم

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
من هر وقت از حموم میام احساس خوب دارم الان پری شدم دارم دیوونه میشم😐😥

وای بدترین اتفاق دنیا  

حس بعد حموم عالیه، لباس نو بپوشی که دیگه محشره😍😂حستو کاملا درک میکنم😁

اینکه از چیزی خوشحال باشی هم که صد برابر میکنه این حس خوبو😌

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

مبارکت باشه عزیزم

ممنونم

حس بعد حموم عالیه، لباس نو بپوشی که دیگه محشره😍😂حستو کاملا درک میکنم😁 اینکه از چیزی خوشحال باشی ...

از چیزی که خوشحال نیستم اتفاق خوبیم نیفتاده ولی یه ارامش خاصی دارم

یجورایی مثل مرگِ لذت بخشه

گاهی اوقات یه حسایی رو که تجربه میکنم میگم دم توی این حالت بمیره چه خوبه یجورایی انگار مرگو حس میکنم 

بعد الان خیلی یه ارامش خاصی دارم