2777
2789
بمیرم الهی در آمدش خوبه و خسیسه؟یعنی انتظار داره حقوقتو بدی بهش؟

اره خوبه 

نه میگه تو که حقوق داری دیگه خرجت با خودت 

برا دخترمم پول میخوام هردفعه میگه نه لازم نیست میخواد چیکار و .... 

فکر میکنم حتی زحمت خوندن هم به خودش نداده 

اون جوابای چرت رو چشم بسته بدون اینکه چیزی بدونی هم میشه داد😑😑😑

خیلی ناراحت شدم عزیزم 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تکلیفه من چیه ؟ به هیچ صراطی مستقیم نیست  الانم قهریم چند روزه

تکلیفت اینه که خودتو کوچیک نکن 

ولش کن 

پول خودتو خرج کن 

برای خونه هم هرچی شوهرت مبده در همون حد بخر و آشپزی کن 

من نشستم تَهِ گلدون 

خب تو که حقوق داری برای خودت و بچت خرج کن این انگل رو هم از زندگیت پرت کن بیرون . میخوایش چکار . سایه بالا سر مثلا . اینه نه پدر خوبی برای بچت میشه نه شوهری برا تو . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
کارت رو بزار کنار مجبور میشه بهت بده بخدا وقتی اینجور تاپیکها رو میخونم خداروشکر میکنم ک به ارزوم ک ...

عزیزم امتحان کردم نسد 

من شاغل بود دخترم بدنیا اومد نشستم تو خونه 

تو این دوسال انقدر بخاطر مول دادن تحقیر شد و اعصابمو خرد کرد و سوال جواب شدم که اخر دوباره گشتم دنبال کار رفتم سرکار 

اره خوبه  نه میگه تو که حقوق داری دیگه خرجت با خودت  برا دخترمم پول میخوام هردفعه میگه ن ...

واقعا سخته درک میکنم نمی‌دونم چرا درک نمیکنم این مردا رو که نمیدونن وظیفشونه تامین مالی زن اسی کاش سرکار نمی‌رفتی تا بدونه پول نداری به خودش بیاد

چقدر لجبازه بهش بگو پس چرا زن گرفتی در قبال رفاه زن بچه مسئولی 

بسیار هم مغرور 

از نطر خودش که مشگلی نداره 

میگه مگه تاحالا گشنه موندی فکر میکنه همه خرج زن به شکمه چون کلا تو خانوادشون فقط برا شکم زندگی میکنن

عزیزم امتحان کردم نسد  من شاغل بود دخترم بدنیا اومد نشستم تو خونه  تو این دوسال انقدر بخ ...

بنظرم اگر میتونی از این رابطه سمی بیا بیرون مثل شمع آب میشی و حتی نمیفهمی زندگی چیه

برای بچه ت بهترین خوراکیها رو بخر و غذای مرغ و گوشتی براش بپز چون بچه بدنش لازم داره ..لباسای خوشگل بخر اسباب بازی ..نذار حسرت به دل بمونه 

ولی برای شوهرت دسته خرم نخر .. غذا هم اش و اشکنه و سیب زمینی و نون ماست اینا بذار جلوش

مبادا بذاری بچع ت حسرت بخوره هااا

بچه رو با بهترین متریال بزرگ کن 

فهمیدی

من نشستم تَهِ گلدون 
اره خوبه  نه میگه تو که حقوق داری دیگه خرجت با خودت  برا دخترمم پول میخوام هردفعه میگه ن ...

وا بگو اگه قرار بود از پول خودم خرج کنم که ازدواج نمیکردم و راحت خونه بابام بودم.

گوه خورده مرتیکه علاف ، قرون قرون خرج بچه و خودت رو ازش بگیر .

حقوق خودتم هیچ ربطی به اون نداره

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤