2777
2789
چی میشه مگ لبا😨

وقتی داره درشون میاره خیلی حس خوبی میده ولی بعدش ک خودت رو تو اینه میبینی انگاری برجستگی لبات کمتر شده  و یه جوری لبات انگاری بده ولی به خاطر اینه ک لبات به حالت ارتو ها عادت داشته باید یک روزی بگذره ک دوباره حالت طبیعی بگیره  من خودم توی این هفته درشون اوردم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پلاک بهت دادن درست استفاده کردی؟ و میشه بگی چ مدت ارتو داشتی

پنج سال داشتم یک شنبه  درشون اوردم موقع غذا خوردن خارج کردم و یک بار هم ک دوستم اومد پیشم هشت نه ساعت نزاشتم 

پنج سال داشتم یک شنبه  درشون اوردم موقع غذا خوردن خارج کردم و یک بار هم ک دوستم اومد پیشم هشت ن ...

آهان پس خیلی خوب هم استفاده کردی 

من شنیدم فاصله دندان رو میشه با کامپوزیت از بین برد اگ خدایی نکرده فاصله گرفت و... میتونی کامپوزیت کنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
شنیدم هزینه داره دوباره درسته؟؟؟

واسه ریتینر داره ولی من قبل این که ارتو هام بردارم به صورت قسطی پرداخت کردم تا وقتی ک بخاد ریتینر بزاره  یهو هزینش سنگین نشه