2777
2789
کاش بتونم منم خوشتیپ شم😢😢 شمام عینکی بودی؟ حس میکنم عقنک ب کل تیپم گند میزنه عینکمم گرد مشکی هس

اتفاقا کلی چادری عینکی دیدم خیلیم نازن. شما اگ از مدلو قاپ عینکت ناراضی هستی میتونی عوض کنی. من دیدم  چادری ازین عینک هری پاتریا میزنن

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه توخیابون معلوم نمیشه یه وقت 

جلو چادرمو زیپ مخفی دوختم

ی مدلم هس کش میفته تو شونه دست مخالف طرف دیگشم با ی دکمه مخفی فیکس میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
جلو چادرمو زیپ مخفی دوختم ی مدلم هس کش میفته تو شونه دست مخالف طرف دیگشم با ی دکمه مخفی فیکس میشه

من نذر حجاب کردم اما هنوز نتونستم موفق باشم نمیدونم چرا نمیتونم  دوروبرم همه بی حجابن خیلی سختمه کامل حجاب کنم البته الان روسری دارم اما موهام معلوم میشه

الان ب نظر شما این خانم قیافش چ حده؟  مرسیییی بابت معرفی

پوشيده هست پرانرژيه گاهي هم پيجاي خوبي واسه مانتو معرفي ميكنه يه بارهم يه مانتو رو معرفي كرده بود بعد اومد گفت جنس مانتو خوب نبوده ادم درستي هست در كل

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
 اتفاقا کلی چادری عینکی دیدم خیلیم نازن. شما اگ از مدلو قاپ عینکت ناراضی هستی میتونی عوض کنی. م ...

نمیدونم بعضی ها میگن بی اعتماد ب نفسی وگرنه بد نیستی

حالا واقعا نمیدونم 

ممنون عزیزممم مادلی خیلی خشگله🥺🥺🥺  کاش منم عینکی نبودم🥺 البته اینا دیگ اسما چادرین اکثر ...

خواهش میکنم

ولی مادلی بری عکساشو ببینی چادر هم پوشیده

و اون دوتا هم چادری هستن

لباسات و چادرت رو همیشه بزار اتو کرده باشه مرتب میشه☺☘

تا حالا به رهبر ارکستر دقت کردی؟ پشتش رو به همه میکنه و با تمام وجودش کارشو انجام میده یه وقتایی توی زندگی باید پشتت رو به همه کنی و با تمام وجود کاری که درسته رو انجام بدی مطمعن باش آخرش همه به احترامت بلند میشن و تشویقت میکنن‌...چرا به ستاره ها نگاه کنم وقتی بزرگترین ستاره زندگیم خودمم🌱💛
من نذر حجاب کردم اما هنوز نتونستم موفق باشم نمیدونم چرا نمیتونم  دوروبرم همه بی حجابن خیلی سختم ...

میفهمم سخته من با این همه معتقد بودن ب حجاب ی جمعی هس ک بشدت بدحجابن وقتی میرم بینشون یکم اعتماددبنفسم کم میشه اما وقتی شیک پوش باشی از چادر خسته نمیشی بدونی هرجا چ مدلی بپوشی راحتی

برا روزای اول حتما از طلق روسری و گیره فلزی محکم استفاده کن خستت نکنه چادر جنس کن کن بخر سبکه چادراتو با هاله و مشکین تاژ بشور پرز و الکتریسیته نگیره بدت بیاد

حتما کفش پاشنه وار بپوش تا پایین چادرت خاکی نشه

کیف کوچیک دستی بگیر ک رودوشی اذیت نشی.

همیشه از شیکترین ستا مدلای چادر استفاده کن بین دوستام ب شیک پوشی با چادر معروفم فقط کافیه یکم با دقت انتخاب کنی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من نذر حجاب کردم اما هنوز نتونستم موفق باشم نمیدونم چرا نمیتونم  دوروبرم همه بی حجابن خیلی سختم ...

چقد حست میفهمم

منم خیلی سختمه با چادر حس میکنم واقعا بد میشم😔