2777
2789
خوش به حالت کاش منم نتیجه بگیرم صفحه چند مفاتیح دعای مقاتل  ؟؟ چه جوری تله پاتی انجام دادی؟؟

انشاالله توهم نتیجه بگیری عزیزم ولی اگر دیدی نشد دیگه بیخیال شو اینو خواهرانه بهت میگم چون منم همون موقع خیلی گریه میکردم و اصرار داشتم نتیجه بگیرم اما بعد یه اتفاقایی افتاد واقعا پشیمون شدم منظورم اینه اگر نتیجه نگرفتی شاید صلاحت نیست

هردو رو از نت گرفتم برای دعا سرچ کن دعای سریع الاجابه مفاتیح خودش میاره اون یکی هم توی همون تاپیکی که گذاشتم برات ادرس کلیپش بود، کلیپشو دانلود کن همزمان با خودش انجام بده

انشاالله توهم نتیجه بگیری عزیزم ولی اگر دیدی نشد دیگه بیخیال شو اینو خواهرانه بهت میگم چون منم همون ...

مرسی فداتشم ❤منم هرچی ازخدا میخوام وگریه میکنم جواب نمیده امیدوارم بااین روش نتیجه بگیرم😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم گلم❤درکت میکنم عزیزم انشاالله هر چی خیره همون بشه🌹🌹🌹

وای یه دنیا ازت ممنونم عزیزدلم نتیجه گرفتم ازش همین الان وای خیلی خوشحالم برات صدتا صلوات فرستادم مرسی😘😘😘😘😍😍😍

وای یه دنیا ازت ممنونم عزیزدلم نتیجه گرفتم ازش همین الان وای خیلی خوشحالم برات صدتا صلوات فرستادم مر ...

قربونت برم عزیزدلم خداروشکر😍😍😍منم خیلی خوشحال شدم لطف کردی عزیزم🙏🏻❤😘

#دوره تله پاتی بی نظیراامیرهمتی

دوستان من کارتون خواب بووووودم خدایا، باورم نمیشد.همیشه میگفتم خدایا چرا منو نمیکشی؟

چرا من زنده ام؟

الان تونستم با دوره تله پاتی کار خودمو راه بندازم 😭

اشناییمن با امیر همتی اتفاقی نبود،امیر همتی باعث شد من مسیر رو ادامه بدم،امیر همتی حرفها دارم  که اومدم بزرگترین نتایجو بگم 👏👏👏👏😍😍

خوشحااالم که میتونم هرروز زندگیمو خلق کنم ...

🔰من تعهد دادم پس تااخرش هستم،من اوضاعم خیلیییی خراب بود.از اوج ناامیدی به اینجا رسیدم منتظر من باش استاد امیر جان.

من تونستم،شماهم میتونید

امیر همتی واقعا نجاتم داد