2777
2789

خیلی میترسیدم ولی اصلا اون چیزی که فک میکردم و شنیده بودم نبود خیلی راحت زایمان کردم 

کلن روند زایمانم ۲ ساعت بود خیلی خیلی راحت بود 

۳ سال پیش زایمان کردم خیلی راضیم 

البته بدن ها باهم فرق داره ♥️

ازم متنفر باش ولی یکی دیگرو بغل نکن:(💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی بوده؟  یکم برام میگید از شرایططون

بله طبیعی زایمان کردم 

من کانالم تنگ بود باید سزارین میشدم ولی ۳۴ هفته دردم گرفت رفتم بیمارستان گف ۴سانت باز شده تا برسم اتاق زایمان شدم ۷ سانت که ساعت ۱۲شب بود بعدش دیگه باز نشد تا ۶ صبح خودشون اومدن ب زور بچه رو ب دنیا آوردن زایمان طبیعی خوبیش ب اینه که بچه که دنیا میاد همه چی تموم میشه میشی آدم قبل از بارداری سرحال و شارژ

بله طبیعی زایمان کردم  من کانالم تنگ بود باید سزارین میشدم ولی ۳۴ هفته دردم گرفت رفتم بیمارستا ...

اخی عزیزززم😍

ولی میگن بار دوم خیلی خیلی راحتتره

خدا نی نی ها رو حفظ کنه براتون

اخی عزیزززم😍 ولی میگن بار دوم خیلی خیلی راحتتره خدا نی نی ها رو حفظ کنه براتون

من الان دومی رو باردارم که ۲روز پیش گفتن احتمالن پوچه ولی اگر سالم باشه نمیتونم طبیعی بیارم باید سزارین بشم

من الان دومی رو باردارم که ۲روز پیش گفتن احتمالن پوچه ولی اگر سالم باشه نمیتونم طبیعی بیارم باید سزا ...

خیره انشالله

هفته چندین؟ 

این حرفو تو هفته شش زیاد میزنن

۶ هفته ۳ روز بودم سونو شدم که گفت تو سونو سن بارداری ۶ هفته و ۶ روز

یکم صبر کنید انشالله که سالم و سرحاله

هفته هفت و هشت خیال راحتتره برای سونو

تو هفته شش به چندتا از دور و وری های منم گفته بودن پوچه مثل پسته تو خالی

ولی برای هیچکدوم هم پوچ نبود

خیره انشااله دعاتون میکنم🌹