2777
2789
عنوان

علی اصغر

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش خدا بحق حضرت علی اصغر بحق همین ماه بمنم یه پسر بده همین ماه باردارباشم اسمشم علی اصغر بزارم به ن ...

الهی آمین عزیزم

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
پسرن ... کیان و کاوه

چند سال اقدام بودی

همه کاراشونو خودت میکنی؟ 

کمک میکنه شوهرت؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
الهی آمین عزیزم

قربونت برم ممنون دعام کن😍🙏❤️🥺

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘
کاش خدا بحق حضرت علی اصغر بحق همین ماه بمنم یه پسر بده همین ماه باردارباشم اسمشم علی اصغر بزارم به ن ...

اره منم نذر کردم دختر بشه رقیه بزارم پسر علی اصغر همون ماه باردار شدم خیلی حاجت میدن

کاش اسی هم اسم ایمه میزاشت

خدا نگهدار بچه هات باشه اسی

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
میده بهت عزیزم بعضی وقتا زمانبره ناامیدنشو میخواد بهترشو بده خداخیلی مهربونه شک نکن

چی بگم والا،آدمای اطرافم خیلی زود حاجت میگیرن نمیدونم چرا فقط راه واسه من بستس،سرد شدم به همچی دیگه هیچ حسی ب محرم امسال ندارم ،هرچیزی به وقتش خوبه منم دیگه چیزی نمیخوام

گاهی نمیشود که نمیشود که  نمیشود....
اره منم نذر کردم دختر بشه رقیه بزارم پسر علی اصغر همون ماه باردار شدم خیلی حاجت میدن کاش اسی هم اسم ...

من حتما میزارم همش تو دلم میچرخه خیلی دوست دارم این ماه با ضامن شدن حضرت علی اصغر امام حسین و امام رضا باردارشم و خدا بهم یه نی نی پسر سالم و صالح بده تا عمر دارم یادم بمونهو اسمشم به خاطر این ماه و امام حسین و حضرت علی اصغر بزارم علی اصغر🥺😍🙏❤️هرسال اول محرم بخاطر همین باردارشدنم با جنسیت دلخواهم اش بپزم نذر بدم به همسایه ها

البته اگ خدا بخواد اگ خدا صلاح بدونه برام باز هرچی خدا بخواد توکل بخودش

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘
چی بگم والا،آدمای اطرافم خیلی زود حاجت میگیرن نمیدونم چرا فقط راه واسه من بستس،سرد شدم به همچی دیگه ...

نه ازخدا بخواه همچنان دلم روشنه.جوابتو میده رونماز خیلی دعاکن باورکن هرچیو دیرمیده بهترشو میده تو بندگی تو بکن مطمعن باش کمکت میکنه بهترین قاضی بی طرفه انشاءالله که هرچه زودتر بخواستت برسی گلم واسه مامان شدن منم دعا کن یاحق🌹🌹🌹

من حتما میزارم همش تو دلم میچرخه خیلی دوست دارم این ماه با ضامن شدن حضرت علی اصغر امام حسین و امام ر ...

چند وقته اقدامی

میگم چیشده بوده چرا زندگیت داشته از هم میپاشیدع؟ الان خوبین بتعریف اجی

پسرن ... کیان و کاوه

خوشا به سعادتتون منم یه منتطرم جاری بعد از من اومده باردار شده ولی من... میشه داستانت رو واسم بگی چه مشکلی داشتین باردار نمیشدین و چطوری دوقلو باردار شدین یعنی رفتین دکتر؟؟؟تو رو خدا جوابمو بدین🙏🙏🙏

الهی آمین عزیزم

عزیزم اتفاقی تاپیکت دیدم....دلم‌لرزید یه لحظه خداروشکر واقعن...انشالله نی نی هات همیشه سالم و عاقبت بخیر درپناه خدا باشن.....دوستم برای منم دعا میکنی منم دلم شکسته خدا برای منم یه معجزه کنه....برام دعا میکنی

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا