2777
2789
عنوان

بیبی چک بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 68 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر منم ۱۵ روز بعد ای وی اف بیبی زدم منفی بود خیلی گریه کردم یه ساعت بعد با ناامیدی تمام دوباره نگاش کردم یه هاله ی خیلی کمرنگ داشت😍الانم بچه م دو سالشه

شاید برای شما هم منفی کاذب شده

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

منفی شد عزیزم

عکسشو بزار.شاید زود بیببچک استفاده کردی

ایشالا ماه بعد مثل خیلی‌های دیگه که ای یو ای ناموفق  داشتن و‌طبیعی باردار شدن شما هم طبیعی باردار بشی🙏🥰

درخواست دوستی قبول نمیکنم

استارتر منم ۱۵ روز بعد ای وی اف بیبی زدم منفی بود خیلی گریه کردم یه ساعت بعد با ناامیدی تمام دوباره ...

ینی ممکنه خدا به دل من نگاه کنه؟  

یه قلب امیدوار سرزمین معجزه هاست 😍
عکسشو بزار.شاید زود بیببچک استفاده کردی ایشالا ماه بعد مثل خیلی‌های دیگه که ای یو ای ناموفق  د ...

یک ساله اقدامیم و مشکلی نداریم 

نمیدونم چرا خدا بع دل من نگاه نمیکنه   

یه قلب امیدوار سرزمین معجزه هاست 😍
ینی ممکنه خدا به دل من نگاه کنه؟    

برای خدا هیچی غیرممکن نیست...برات دعا میکنم هرچی خیز و صلاحته پبش بیاد

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

یک ساله اقدامیم و مشکلی نداریم  نمیدونم چرا خدا بع دل من نگاه نمیکنه    

منم ۱۶ ماه منتظر بودم تنبلی خفیفم داشتم.ماه اخر بیخیالش شدم بیخیالش شو زودتر حامله میشی مطمئن باش.

درخواست دوستی قبول نمیکنم