2777
2789
عنوان

بی ادبان

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 24 پست

جدای از بی ادب بودن بعضی ها وحشین

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه سایت تبادل نظره و همههههههه جور ادمی هم هست

حالا بی ادبا هیچی

من اونایی که نفرین میکنن رو درک نمیکنم

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

هرکس از داشته هاش به دیگران میده اونا ذهنشون همونارو داره

کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏   ‏یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیله‌گر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂             
انقد بدم میاد بی جهت بهم توهین بشه اکثرمون خانومیم دیگه باید انقد عقلمون برسه که خانما حساسن

متاسفانه حرف هم بزنیم میگن من دارم نقد میکنم من منطقی ام من فلانم من بیسارم جز سکوت چاره ای نیست چون اینطور آدما بشدت روی افکار خودشون میمونن و فکر میکنن درسته رفتارشون کسی رو که خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد

......🤍

بستگی داره طرف چی گفته باشه!!!! مثلا خود من یکی بیاد تو این وضعیت در مورد لباس مجلسیش نظر بپرسه یا ...

خب اون استارتره زره پوشیده و تاپیک زده

من رهگذر که میام تو تاپیک سر میزنم خیلی زور داره فحش بخورم

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
جواب استارتر رو داشتم میدادم ریپلای زده انقد بدم میاد از امثال تو خب کی با تو بود

یکم آستانه تحمل خودتونو ببرین بالا.اینجا هزار جور آدم با فرهنگ و اخلاق و تحصیلات و شعور متفاوت هستند.بعضیا که رسماً علاوه بر ادب حیا هم ندارند.بدترین چیزها از دهنشون در میاد.تاسف بار تر این هست که این حرفها از دهن یه خانوم در میاد یعنی یک مادر آینده.و خدا به داد بچه های اون زن باید برسه که تخت تربیت همچین فردی پرورش پیدا می کنند.

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم.بر دشمن مرتضی علی ع لعنت.
خب اون استارتره زره پوشیده و تاپیک زده من رهگذر که میام تو تاپیک سر میزنم خیلی زور داره فحش بخورم

اگه موافقت نکنن با استارتر که از بیخ و بن بی عقله

فحش نمیخورن

البته کسی فحش بده تعلیق میشه ها

اونم بی دلیل