2777
2789
عنوان

18سالنه دیشب یه دفعه.....😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 37 پست

معده عوضیع،بیشور خره

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم معده درد درد طحال کبد آپاندیس وحتی صفرا هم باعث بروز دردایی میشه ک گفتی من خودم سرماجرای کیسه صفرام کشیدم میدونم چی میگه 

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

بخدا منم همینم نمیتونم نفس عمیق بکشم 20 سالمع😢😢😢

دقیقا منم اینطوری ام البته همیشه نه بعضی موقع که بد میشنم و یا بدنم حالت استانداردی نداره یهو سیخ میکشه و تا نصفع میتونم تنفس کنم اگع عمیق مفس بکشم بدجور سیخ میکشهه.

دکتر هم رفتم گف هیچ مشکلی نداره طبیعیع کلا از بچگی همینطوری بودم

دیدی که خون ناحق پروانه شمع را چندان امان نداد که شب را سحر کند...(:      🥀☔
دقیقا منم اینطوری ام البته همیشه نه بعضی موقع که بد میشنم و یا بدنم حالت استانداردی نداره یهو سیخ می ...

دقیقا بعضی موقع ها

دراز کشم اینجوری میشم

سریع میشینم نفسمو حبس میکنم

وای میسم تا خوب شه

یه اکو قلب بده خیالت رو راحت کن 

منم اینطوری بودم. ولی مال من دردش می گرفت نمی تونستم تکون بخورم خیلی بد بود

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

شاید ماله کرونا باشه یه تست بده منم چند سال پیش موقع بلتد شدن یا نشستن یا هر حرکتی میزدم تو قفسه سینه ام سمت قلبم و گردن و دستم درد میگرفت یه دو روز اینجوری بودم رفتم دکتر نوار گرفت گفت مال قلبت نیست به خاطر کنبود ویتامین بی و دی بود ماهی یه دونه ویتامین بی و دی میزدم خوب شدم

خواب بهتر موقع نشستن معمولی درد میگیره ول می کنه

بعنی به پشت میخوابی بهتری؟ خب ازمایش ندادی؟ چندتا نوار قلب دادی؟

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…