2777
2789
عنوان

گوش ندم میمیرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 35 پست
😶😶😶😶 چن سالته

دارم میرم19

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اره راست میگی.ولی تنها راه تخلیه عصبانیتمه......چکا کنم😐🖤

خواهرانه بهتون بگم ؛

شاید  چون ذهن تونو  مدام  روی این قضیه متمرکز کردید  ، به گزینه ی مفید دیگه ای  فکر نمی کنید .

اول از همه  به خودتون  تلقین نکنید  که  اگر  فلان اتفاق نیوفته  ، من  نمی تونم  روح مو سبک کنم !!  

دوم  به این گزینه  هم می تونید فکر کنید  که  ، من انقدر قوی و با اراده هستم که به خواسته هام جهت درست میدم .

سوم  گزینه ی نوشتن رو امتحان کنید  اگر مایل بودید . نوشتن باعث میشه  روح تون آروم شه و ذهن تون  باز و مرتب شه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه واقعا ترکش سخته و قصد بی احترامی نداری فکر نکنم ایراد داشته باشه. حالا آهنگ های تند رو گوش ...

اره قصدم بی احترامی نیس حتی غمگین گوش میدم این ایام.

ولی چیزیه ک واقعا داره عذابم میده

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
دقیقا.اره مشت بکوبم میفهمن ک اهنگ توگوشمه

حالا نمیشه حداقل این چند روز مشت نکوبی؟🥲😬

آهنگِ تنها هم که بد نیست

ولی در کل سعی کن این حسِ اعتیاد به آهنگ گوش دادن و مشت زدن رو ترک کنی، اینکه اینطوری اذیتت می‌کنه خوب نیست 💔

یه سری فعالیت دیگه رو شروع کن و آروم کمش کن

خودت اینجوری آسیب می‌بینی 

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.