2777
2789
من میخوام برم یه جای خلوت مرکز بهداشت اونجا یه دکتره هست خیلی خوبه

در مورد کرونا بیخیال دکتر خوب بشو اگر عمومیه بزارش کنار فقط دکتر عفونی چون داروهای بیماران کرونایی تجویز میکنن

البته دکتری که ما رفتیم دکتر بیمارستان مختص کرونا بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا میرم دکتر 

عزیزم نترس من سیزده روزه هر دوسه روز دکتر عمومی یکی دوبارم متخصص رفتم با تقویتی سرپا شدم 

اولش بیحالی و گشنگی کشیدن سخته 

بعد چن روز بهتر میشی

دمنوش و بخور جوش شیرین اثر داره

ن غلظت خون نداره ولی روزی دو سه تا استکان دم کرده کندر باید بخوره کسی ک کرونا داره معجزه میکنه

به پدر من که نمیساخت روزی نصف استکان میدادم

تو نت نوشته بود با احتیاط مصرف بشه

عزیزم نترس من سیزده روزه هر دوسه روز دکتر عمومی یکی دوبارم متخصص رفتم با تقویتی سرپا شدم  اولش ...

بخور میدم قفسه سینم درد میکنه خیلی  سی تی اسکن میدم فردا 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
به پدر من که نمیساخت روزی نصف استکان میدادم تو نت نوشته بود با احتیاط مصرف بشه

خب احتمالا فشار خونی بودن در کل خیلی عالیه ی خانومی بچش دکترا جواب کردن گفتم میمیره آوردش خونه روزی سه بار بهش کندر داد خوب شد

منو تگ کن عزیزم اگ جوابشو خواسی بگی نگرانت شدم🥺💔

باشه عزیزم فدات شم ممنون فردا برم سی تی بدم انشاالله که خیره

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
باشه عزیزم فدات شم ممنون فردا برم سی تی بدم انشاالله که خیره

اره ایشالله نگران نباش چیزی نیس من خودم ی مدت انقدر استرس کرونا داشتم ک واقعا علائمشو گرفته بودم انقدر سرفه میکردم و تنگی نفس داشتم ک توی بیمارستان همه ازم فرار میکردن دوبار سی تی کردم هیچی نبود فقط از استرسم بود🥺💔