2777
2789
عنوان

اومدم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پولیم نیست که خدا لعنتش کنه شوهرتو من باشم مرده هاشو جلو چشش آباد میکنم من خط قرمزم بچهامن 

اره پولی نیس .از این زورم میاد پول طفلکی رو خرج میکنه بدون اینه برای پسرم خرج کنه . تو گرما بچه رو انداختم رو دوشم رفتم بهزیستی براش پرونده باز کردم .حالا این داره خرج میکنه .خدای ظلم نیس

اره پولی نیس .از این زورم میاد پول طفلکی رو خرج میکنه بدون اینه برای پسرم خرج کنه . تو گرما بچه رو ا ...

چرا بهش گفتی خوب من دوتا بچم زیر نظر کمیته امداده حقوقشونو شوهر الانم خبر نداره ماهی 700 میده منم گفتم ماهی 100 برا هر کدوم میدن و برا خودشون خرج میکنم  یارانشونم براشو بیمه عمر میدم برا جهیزیشون مردا رو نباید رو داد بی شرفا رو 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
اگر برم .میگه کی گف بیای خونه .بیرونم میکنه

چند روزه قهر کردی ؟؟؟

عزیزم وقتی بچت به این شرایط خاص داری نباید قهر میکردی اونو بنداز بیرون یا دعوا و مقلته بزن ادم شه

چند روزه قهر کردی ؟؟؟ عزیزم وقتی بچت به این شرایط خاص داری نباید قهر میکردی اونو بنداز بیرون یا دعو ...

امروز اومدم .دعوا کنم تو خونه بچم خودشو میکشه گریه میکنه آروم زدم بیرون .

[QUOTE=202793822]چرا بهش گفتی خوب من دوتا بچم زیر نظر کمیته امداده حقوقشونو شوهر الانم خبر نداره ماه ...

الانم برو به خانوادش بگو و دیگه قهر نکن بزن مقلته ولی خونه رو خالی نکن براش دیگه هم کارت بچه رو نده دستش حتی اگه به زدو خورد برسه 

الانم برو به خانوادش بگو و دیگه قهر نکن بزن مقلته ولی خونه رو خالی نکن براش دیگه هم کارت بچه رو نده ...

خانوادش از خودش بدتر هسش .اصلا یبار پسرشون رو دعوا نمیکنن .پسرشو ول کردن براشون مهم نیس