2777
2789
از در تراس بیا داخل ازدر خونه خارج شو😅😅😅

ببخشید تو کمدتون یه پتو گل گلی هست خیلی قشنگه میخام برادر شوهرمو پاگشا کنم طفلکی جن خوبیه میشه پتو رو ببرم بهش هدیه بدم چشممو گرفته یه هندونه هم از تو یخچالتون بااجازتون بردم 🤣🤣🤣

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خیلی بچه خفنیه چه داستانی ساخته گنگ ش بالاست به کی رفته حالا؟😂

ب خودم🤣

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
پس خانوادگی خفنین خدا حفظش کنه براتون

مرسی😂❤

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
ببخشید تو کمدتون یه پتو گل گلی هست خیلی قشنگه میخام برادر شوهرمو پاگشا کنم طفلکی جن خوبیه میشه پتو ر ...

پتو گل گلی روخوب اومدی😅.ولی هندونه نداریم انجیرداریم خخ

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اره باید دست به کار شم ولی دیگه تحمل چاق شدن ندارم واقعا دیگه توان رژیم ندارم یه بار کارم تا بیمارست ...

نه کم بخور نه زیاد.ورزش کن پیاده روی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
پتو گل گلی روخوب اومدی😅.ولی هندونه نداریم انجیرداریم خخ

چون من جنم هرچی گرده رو هندونه میگم پس اینا انجییر بودن که بردم میگم چرا تخماش اینقدر ریزن 🤣🤣

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
چون من جنم هرچی گرده رو هندونه میگم پس اینا انجییر بودن که بردم میگم چرا تخماش اینقدر ریزن 🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اقا برق اومد دیگه برو خونتون

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 اقا برق اومد دیگه برو خونتون

باید صلوات بفرستی تا برم چون نحسیم اینطور از خونه کسی خارج نمیشیم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 اقا برق اومد دیگه برو خونتون

بعدشم من خانومم نه اقا🤣

باید صلوات بفرستی تا برم چون نحسیم اینطور از خونه کسی خارج نمیشیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

سپاس از همراهیت😄

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم سپاس از همراهیت😄

ایشاالله تو زندگیت از هیچی نترسی خدا پشت و پناهت عزیزم خوشحالم که خوشحال شدی