2777
2789
چرا تنهایی حالا؟ چند سالته؟ ببخشید میپرسم ها اگه دوس داری جواب نده

شویم شیفته.۳۰ سالمه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی گفت؟

متن اون تاپیکمو کپی کردم

بچه ها شوهرم الان خونه نیس من و بچه هام تنهاییم پسر بزرگم ۴ سالشه گفت خوابم میاد بردمش تو اتاقشون براش قصه گفتم و اینا خودمم نشسته بودم لبه ی تخت پشتم ب در بود لامپم خاموش بود پسرم گفت مامان میدونی کی پشت دره؟کپ کردم😶گفتم چی پشت دره مامان؟گفت چی ن مامان کی!اینجاش صدام داشت میلرزید دیگه😂گفتم کی؟گفت اون آقائه ناخنای دراز انگشتشو هم دیدم😰😰ب سرعت برق کوچیکه رو زدم زیر بغلم دست بزرگه رو گرفتم خودمو شوت کردم تو هال لامپ و تلویزیون و همه چی رو هم روشن کردم زنگ زدم ب شوهرم گفتم زود بیا الانم نشسته کنارم دستمو گرفته میگه نترس مامان من ازش نترسیدم بابا بیاد از پسش برمیاد😐😨😂😂نمیدونم بخندم الان بترسم زیر پتو قایم شم چیکار کنم😂خیلی ترسوام پاهامو جمع کردم نشستم رو مبل ک ی وقت از زیر مبل چیزی بیرون نیاد😂😂این بچه منو سکته میده آخر😂🤦‍♀️

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
پشت سرتو نگا کن الان من پشتت ظاهر میشم یووووهاهااهاااااا👹👹🤣🤣

خدا نکشدت الان یه صدایی ازاشپزخونه اومد سکته زدم😂

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
خدا نکشدت الان یه صدایی ازاشپزخونه اومد سکته زدم😂

ببخشید میخواستم در کابینتتونو باز کنم یه لیوان دربیارم یه ابی بخورم پام گرفت به سینی ها افتادن شرمنده تاریکه در خروجو پیدا نمیکنم🤣🤣

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
من یه مدت که زلزله اومده بود دم در خونه تو چادر زندگی میکردیم تنهایی رفتم حموم لامصب یه سایه دیدم گر ...

خدایا 😅

چرا 😄

نمیدونم والا یه روز رو مبل نشسته بودم خیلی وقتم بود رو مبل بودم تو آشپزخانه بود گفتم مامان جیغ زد گفت تو کی اومدی اینجا گفتم مامان من خیلی وقته اینجام تو دو ساعته داری تو خونه میچرخی یعنی منو ندیدی گفت نه دروغ میگی احساس میکردم فک میکنه من روحی ،جنی چیزیم😐🤣

متن اون تاپیکمو کپی کردم بچه ها شوهرم الان خونه نیس من و بچه هام تنهاییم پسر بزرگم ۴ سالشه گفت خوا ...

وای خدای من تخیلات بچه😅😅😅