2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 23 پست
مامانم سرطان سینه داشت اول عمل کرد بعد۱۲جلسه شیمی درمانی وبعدپرتودرمانی خداروهزارمرتبه شکرالان خیلی ...

خداروشکر چقد خوب😍عزیزم هرچند وقت یبار شیمی درمانی میشدن فاصله بین جلسه ها چقده .من همه ترسم اینه که نمیشه عمل کرد در حد ی ابسه کوچیکه میترسم پخش بشه شیمی درمانی جلوی پخش شدنشو میگیره؟؟؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توکلتون به خدا باشه

دعا کنین برام من مامانمم ده سال پیش از دست دادم همه چشم و امیدم بابامه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خداروشکر چقد خوب😍عزیزم هرچند وقت یبار شیمی درمانی میشدن فاصله بین جلسه ها چقده .من همه ترسم اینه که ...

بستگی داره به شدت ببماریشون مامانم ۱۵روزی بود 

بله زیاد بودن تومطب که عمل نشدن وشیمی درمانی میشدن خوب بود حالشون فقط ادمای منفی نگر رو دورکنید

خدابزرگه🥰

بستگی داره به شدت ببماریشون مامانم ۱۵روزی بود  بله زیاد بودن تومطب که عمل نشدن وشیمی درمانی می ...

الهی شکر انشاالله بابای منم شفا میگیره❤❤ممنون عزیزم