2777
2789
عنوان

بیاین دور هم حرف بزنیم... کی دلتون خیلی گرفته از چیزی یا از کسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 44 پست
میدونی...من یکی از دوستام خیلی دختر خوب و نجیبیه...همین چند روز پیش به زور عقدش کردن با یع پسره که ک ...

خدا کمک دوستت کنه عزیزم😪❤

ازدواج زوری از من نیست 

خب این اقا از اقوام دور پدرم هستن حتی اونم منو ندیدع 

فک کنم یک یا دو سال ازم بزرگت تره

فقط تو این چند روز یک بار تصویری با ایشون صحبت کردم مشکل اینجاس همه خانواده پدرم و حتی پدرم راضی ان از ایشون و با پدرم صحبت کردم که برا شناختش حداقل چند ماه لازم دارم 

ولی ی مشکل هست این وسط  من این سر کشور و اونم اون سر کشوره 

تو موقعیت بدی گیر افتادم

از ی طرف دوست دارم رد کنم ایشونو و از ی طرف هم  دوست دارم اشنا شم باهاش

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
نه یکیو دوست دارم ولی نمیدونه خودش دوستمه💔ماجراش مفصله...فقط بدون خوب نیستم چون میدونم اونم خوب نی ...

اگه راهی نیس،کار فقط دست خداس،چرا ازش کمک نمیخوای؟ بهش بگو...بگو چقد دوسش داری...بگو کمکت میکنه....بهترین کمک کننده اس...

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم گرفت وقتی خیلی احساس تنهایی میکردم وپرازمشکل بودم کسی حالمونپرسیدجزپدرومادرم که همیشه هوامودارن ...

به خدا دنیا خیلی عجیبه...بیا فک کنـ.... ببین! میدونی در اخر هیشکی نمیمونه جز خدا؟ میدونی اخرش حتی پدر و مادرتونم نیستن...ول کن...دلتو به محبت ادما گره نزن،تو یکیو داری که هیچوقت ولت نمیکنه چرا ازش غافلیو به فکر محبت چند تا ادم؟! وقتی دلت بگیره که خدا پیشت نباشه!! اون دلیو که داده بهت فقط به خاطر خودش به درد بیار....

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃
به خدا دنیا خیلی عجیبه...بیا فک کنـ.... ببین! میدونی در اخر هیشکی نمیمونه جز خدا؟ میدونی اخرش حتی پد ...

آره عزیزم بخاطرهمون خداتونستم مشکلاتموپشت سربزارم ومنوقوی ترازقبل کرد

ولی دلم واقعاگرفت ازشون زده شدم 😑😑

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
یه دختر بکساله

بعد ده سال؟... هی.... منم درکت میکنم چون مث شما دارم تو زندگیم که همیشع دلش میگیره از اینکه چرا شریک زندگیم نمیتونه ابراز علاقه کنه...یاهمدردی و یا.... چرا خودت یادش نمیدی؟؟ بهش محبت میکنی؟ به اون روشی که دوست داری بهش محبت کن،یادش بده...مطمئن باش جواب میده...

منم یکیو خیلی میخوام😔

از خدا بخواه...فقط از خودش، از اونی که تو و اونی که میخوای رو خلق کرده...اون ادم بنده ی همین خداس ♡

بعد ده سال؟... هی.... منم درکت میکنم چون مث شما دارم تو زندگیم که همیشع دلش میگیره از اینکه چرا شریک ...

وای دیگه زبونم مو دراورد همه جوره محبتش کردم دم و دیقه قربون صدقش رفتم که یاد بگیره ...برا کوچکترین کاری که برام کرد تشکر کردم یاد بگیره اما اصلا عین گلابیه ...منم دیگه سرد شدم حتی یه عزیزم ساده هم نمیگم

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
از خدا بخواه...فقط از خودش، از اونی که تو و اونی که میخوای رو خلق کرده...اون ادم بنده ی همین خداس ♡

نمیشه..

فک نکنم حسی داشته باشه

من حضوری یه بار دیدمش اون ولی منو ندیده

اینستا منو فالو کرده مرتب هم استوری میبینه تنها ارتباطمون مجازیه

منم اهل رل نیستم😔

خدا کمک دوستت کنه عزیزم😪❤  ازدواج زوری از من نیست  خب این اقا از اقوام دور پدرم هستن حت ...

ممنونم♡♡انشاءالله

به نظر من(البته با اجازه شما) اشنا شو با اون اقا، خدارو چه دیدی،شاید حکمتی داره

ممنونم♡♡انشاءالله به نظر من(البته با اجازه شما) اشنا شو با اون اقا، خدارو چه دیدی،شاید حکمتی دار ...

❤❤

اره بهتربن کار اشنا شدن باهاشه 

شاید تو این زمان اشنایی اصلا ازش خوشم نیامد و شایدم امد

هوففف زمان سختیه

درگیری هایع ذهنی ک دیگه ب کنار

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
وای دیگه زبونم مو دراورد همه جوره محبتش کردم دم و دیقه قربون صدقش رفتم که یاد بگیره ...برا کوچکترین ...

تو نیکی کن و در دجله انداز، بالاخره جواب میبینی، سرد نشو تازه یه کوچولی یکساله هم داری باید تازه محبتاتو بیشتر کنی، بچه خیلی خیلی تحت تاثیر محبت بین پدر و مادر قرار میگیره، همیشه گفتن بی چشم داشت محبت کن تا خودتم اذیت نشی ولی در مورد همسرتون باید روشای جدیدی به کار ببندی، ازش دور شو، کاری کن دلتنگ شه....

تو نیکی کن و در دجله انداز، بالاخره جواب میبینی، سرد نشو تازه یه کوچولی یکساله هم داری باید تازه محب ...

دلتنگی سرش نمیشه یه هفته خونه بابام بودم یه زنگ نمیزد تا خودم میزدم اخر

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
نمیشه.. فک نکنم حسی داشته باشه من حضوری یه بار دیدمش اون ولی منو ندیده اینستا منو فالو کرده مرتب ...

اگه عشقت پاک و واقعی باشه، خدا حواسش بهت هست دختر خوب.... ادما که چیزی نیستن براش....تو واقعی باش و بقیه اشو بسپر دست خودش

اگه عشقت پاک و واقعی باشه، خدا حواسش بهت هست دختر خوب.... ادما که چیزی نیستن براش....تو واقعی باش و ...

من تا حالا با هیچ پسری نبودم ..

حتی خیلی وقت جلو پسر سنگین و مغرورم

ولی اعتماد نفس ندارم جلو این چون حس میکنم قشنگ نیستم و با خودش میگ اخه این چقد زشته

❤❤ اره بهتربن کار اشنا شدن باهاشه  شاید تو این زمان اشنایی اصلا ازش خوشم نیامد و شایدم امد ...

اره هرچی خیره پیش بیاد انشاءالله، واقعی برو جلو...درست میشه،فقط رو معیارات خیلی خیلی دقت کن