2777
2789

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم....

شده بعضی وقتا یهو بغض میکنی...

یهو الکی دلت میگیره.... کِی بوده وقتی خیلی سخت دلت گرفته؟

...دلم گرفته امشب...

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃

اره امشب خیلی دلم گرفته از شوهرم اصن ابراز احساسات بلد نیست بعد از ده سال هرچیم بش میگم انگار نه انگار 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دقیقا تو ی حالت بی حسی ام

همیشه فکر میکردم وقتی ی روز قرار باشه ازدواج کنم چقدر ذوق دارم و خوشحالم ولی الان که موقیتش پیش امده دوست ندارم ازدواج کنم😑 سخته درکش برام

و البته سنتی بودن و ندیدن طرف هم ب کنار

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

اره. دلم از داداشم ماههاست گرفته اما بیشتر میریرم تو خودم. وقتی خیلی غصه میخورم با همسرم کمی درد و دل میکنم. اما باز ته دلم یه بغض می مونه که سعی میکنم به روی خودم نیارم

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
همی الان همی الان الان الان دارم میترکم از بغض بیاد بام حرف بزنه اروم میشم ولی

همسرت؟

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃

امشب دیشب فردا و همیشه دلم گرفته سخت  

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
اره امشب خیلی دلم گرفته از شوهرم اصن ابراز احساسات بلد نیست بعد از ده سال هرچیم بش میگم انگار نه انگ ...

بچه داری؟

همسرت؟

نه یکیو دوست دارم ولی نمیدونه خودش

دوستمه💔ماجراش مفصله...فقط بدون خوب نیستم چون میدونم اونم خوب نیست الان... نمیتونمم بهش بگم بدم بیا حرفربزنیم چون پیله میکنه دلیل بگو.... دلیلشم خودشه 

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊

دلم گرفت وقتی خیلی احساس تنهایی میکردم وپرازمشکل بودم کسی حالمونپرسیدجزپدرومادرم که همیشه هوامودارن

ولی من جزاونهازخیلیای دیگه انتظارکمک داشتم انتظاریه زنگ خشک وخالی ومحبت 

دلم گرفت ازشون ازخیلیا

جوتب محبت منوبابی محبتی دادن 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
بچه داری؟

یه دختر بکساله

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
من دقیقا تو ی حالت بی حسی ام همیشه فکر میکردم وقتی ی روز قرار باشه ازدواج کنم چقدر ذوق دارم و خوشحا ...

میدونی...من یکی از دوستام خیلی دختر خوب و نجیبیه...همین چند روز پیش به زور عقدش کردن با یع پسره که کلی ازش بزرگتره و کار نداره،تازه داره میره سربازی....انقد غصه شو خوردم...خودشم که هلاک شده...هیشکی حرفشو گوش نمیده...تو اگه نشناختیشو علاقه نداری  هیچوقت زیر بار ازدواج نرو....

با خدا حرف بزن...هر دلی با یاد خدا ارامش پیدا میکنه...

امشب دیشب فردا و همیشه دلم گرفته سخت    

چرا عزیز...